2007-08-09, 12:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Nel super foteczki 
Biedna Amelcia . Ucałuj ją mocno od nas  Mam nadzieję, ze choroba szybko minie, także Martynce 
Nel co do lodów to ja Nikolce nie daję, po pierwsze trochę się boję, a po drugie ona sama nie chce, jak poczuje, że to takie zimne to się krzywi i odpycha rączką.
A moze Amlecia się przeziębiła w wodzie?? Bo to chyba Ty pisałaś, że woda była chłodna a ona tak chciała się pluskać, prawda?? U nas tak Patryk dawniej, jak był młodszy, to przeważnie był przeziębiony po kąpieli w jeziorku czy basenie 
Kasiu u nas też gorąco, ale na szczęście wiaterek wieje, to jest tak fajne 
Moni@ jak Ty to robisz, że ładujesz tu takie duże zdjęcia(Nel) i Ci je załaduje, a mi nie chce   . Te z Zakopanego które Wam wkleiłam musiałam zmniejszyć do rozmiaru 448 pikseli, bo 600 pix. już mi nie chiało załadować   
Moni@ powiem Ci szczerze, że ja też tak za górami nie przepadam, chodzić po górach nie lubię, jedynie to widoki ładne lubię pooglądać, ale żeby chodzić, wspinać się to nie . Wolę morze , tak sobie usiąść na piasku i patrzeć na fale, moje marzenie . Tak w ogóle to tropiki kocham, te wszystkie ciepłe kraje Grecja Hiszpania itp ale tak daleko tam
|