Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki styczeń 06! II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-09, 12:01   #222
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II

Nel super foteczki

Biedna Amelcia . Ucałuj ją mocno od nas Mam nadzieję, ze choroba szybko minie, także Martynce

Nel co do lodów to ja Nikolce nie daję, po pierwsze trochę się boję, a po drugie ona sama nie chce, jak poczuje, że to takie zimne to się krzywi i odpycha rączką.
A moze Amlecia się przeziębiła w wodzie?? Bo to chyba Ty pisałaś, że woda była chłodna a ona tak chciała się pluskać, prawda?? U nas tak Patryk dawniej, jak był młodszy, to przeważnie był przeziębiony po kąpieli w jeziorku czy basenie

Kasiu u nas też gorąco, ale na szczęście wiaterek wieje, to jest tak fajne

Moni@ jak Ty to robisz, że ładujesz tu takie duże zdjęcia(Nel) i Ci je załaduje, a mi nie chce . Te z Zakopanego które Wam wkleiłam musiałam zmniejszyć do rozmiaru 448 pikseli, bo 600 pix. już mi nie chiało załadować

Moni@ powiem Ci szczerze, że ja też tak za górami nie przepadam, chodzić po górach nie lubię, jedynie to widoki ładne lubię pooglądać, ale żeby chodzić, wspinać się to nie. Wolę morze , tak sobie usiąść na piasku i patrzeć na fale, moje marzenie . Tak w ogóle to tropiki kocham, te wszystkie ciepłe kraje Grecja Hiszpania itp ale tak daleko tam