2015-01-08, 17:30
|
|
catch me if I fall.
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XLVIII
Cytat:
Napisane przez martita_26
W krakowskiej tłumy i bryndza.. ucieklam po 5 minutach  Fajnie zaopatrzona jest zara na rynku - wszystko ślicznie porozwieszane, 2 i pol pietra wyprzedazowych ciuchow, mało ludzi.. czad. Muszę się wybrać do Kazimierza bo to moja ulubiona zara.
|
ja dzisiaj bylam w krakowskiej o 9 zrobic zwroty i byly pustki i porzadek niestety nie mialam czasu ogladac rzeczy
trzeba wziac urlop i jechac rano na łowy 
Cytat:
Napisane przez steam_engine
Przyszła w koncu moja paka z MD  prawie napadłam na kuriera, gdy wracając ze sklepu zobaczyłam samochód pod blokiem 
Zastanawiam sie nad tym kimonem, zostawiać czy oddać...
Bluzkę zamowilam 36 i 38, zostawiam 36 ale mam wrażenie, ze nawet i 34 byłoby na mnie dobre. Szkoda tylko, ze strasznie sie "lepi" do ciała, jest na to jakas rada?
Przepraszam za bajzel, mam dzisiaj dzien wolny, wzięłam sie za porządki w szafkach :d
Załącznik 5879919
Załącznik 5879920
|
mnie to kimono nie przekonuje 
Cytat:
Napisane przez a34
Ruszyły wam zamówienia dorzutkowe? Mam nadzieję, że nie anulują.
|

Cytat:
Napisane przez gabi1234
czy ktoras pomoze mi z zakupem spodniczki pingwinowej S? i odda ją od razu na paragon ktory bym mailowo przeslala?
nie prosze czesto...ale teraz proszę nooo.....
|
jaka to pingwinowa? 
Cytat:
Napisane przez Phoebee
|
to bylo swietne
Cytat:
Napisane przez bbbeee
Ja raczej wątpię, czy przy zwrocie to przejdzie, reklamacja to tak, ale zwrot 
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------
Dziwne
|
no wlasnie wiem, boje sie, ze ta paczka zaginela
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------
w ogole skoro % sie zaczely z piatku na sobote to obnizki nie powinny byc dopiero jutro? kiedy ostatnio byly?
|
|
|