Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. XLVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-08, 17:30   #2885
starlit
catch me if I fall.

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XLVIII

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
W krakowskiej tłumy i bryndza.. ucieklam po 5 minutach Fajnie zaopatrzona jest zara na rynku - wszystko ślicznie porozwieszane, 2 i pol pietra wyprzedazowych ciuchow, mało ludzi.. czad. Muszę się wybrać do Kazimierza bo to moja ulubiona zara.
ja dzisiaj bylam w krakowskiej o 9 zrobic zwroty i byly pustki i porzadek niestety nie mialam czasu ogladac rzeczy
trzeba wziac urlop i jechac rano na łowy

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Przyszła w koncu moja paka z MD prawie napadłam na kuriera, gdy wracając ze sklepu zobaczyłam samochód pod blokiem
Zastanawiam sie nad tym kimonem, zostawiać czy oddać...
Bluzkę zamowilam 36 i 38, zostawiam 36 ale mam wrażenie, ze nawet i 34 byłoby na mnie dobre. Szkoda tylko, ze strasznie sie "lepi" do ciała, jest na to jakas rada?

Przepraszam za bajzel, mam dzisiaj dzien wolny, wzięłam sie za porządki w szafkach :d
Załącznik 5879919
Załącznik 5879920
mnie to kimono nie przekonuje

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ruszyły wam zamówienia dorzutkowe? Mam nadzieję, że nie anulują.

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
czy ktoras pomoze mi z zakupem spodniczki pingwinowej S? i odda ją od razu na paragon ktory bym mailowo przeslala?
nie prosze czesto...ale teraz proszę nooo.....
jaka to pingwinowa?

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
to bylo swietne

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja raczej wątpię, czy przy zwrocie to przejdzie, reklamacja to tak, ale zwrot

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Dziwne
no wlasnie wiem, boje sie, ze ta paczka zaginela

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

w ogole skoro % sie zaczely z piatku na sobote to obnizki nie powinny byc dopiero jutro? kiedy ostatnio byly?