2015-01-08, 18:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
no na pewno nie ma się co nakręcać ja sobie tłumaczyłam, że skoro tyle kobiet dało sobie radę to czemu ja mam nie dać 
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------
Cytat:
Napisane przez Charlotta83
Hej dziewczyny! Czy Was też boli/ bolał pępek? Kurczę, boli mnie i zaczyna mi się robić taka gulka, trochę się spłycił, może będzie mi go wywalać na zewnątrz? 
|
mnie nie boli ale mam czasem tak jakby mnie coś od środka za pępek ciągnęło a pępek pewnie, że będzie płytszy i może nawet wystawać...zależy od brzuszka 
Cytat:
Napisane przez Selis
Oglądałam to juz chyba dwa razy i za każdym razem przezywałam te same pozytywne emocje. Bardzo fajny film
Moi rodzice też mieszkają między Łodzią, a Wawa i nawet (jeśli dobrze odczytuje Twoje miasto) wszyscy moi domownicy zdawali prawo jazdy w Twoim mieście...tylko ja odskoczyłam do Wrocławia
To może Cie z mojego okna widziałam jak szłaś
Masakra z tym ZUS-em, współczuje, ze musisz się z tym użerać
Moja szwagierka jest w krusie i jak była na l4 w ciązy to na komisji miała pytania typu, jakie ma warunki w domu i czym przyjechała, jeśli autem to jaki model itp.
Ja mam masakre ostatnio, przeziębienie mnie kompletnie zwaliło z nóg. Dziś byłam u położnej żeby coś dopisała do karty ciąży i powiedziałam jej, że przez ten czas przeziębienia nie czuje ruchów (wcześniej już czułam) dlatego podsłuchałyśmy serduszka maleństwa i bardzo ładnie sobie bije 
|
no ja ze Skierniewic jestem 
ale mi się nudzi....a jak mnie głowa boli od południa
|
|
|