Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-08, 18:02   #1907
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

no na pewno nie ma się co nakręcać ja sobie tłumaczyłam, że skoro tyle kobiet dało sobie radę to czemu ja mam nie dać

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Czy Was też boli/ bolał pępek? Kurczę, boli mnie i zaczyna mi się robić taka gulka, trochę się spłycił, może będzie mi go wywalać na zewnątrz?
mnie nie boli ale mam czasem tak jakby mnie coś od środka za pępek ciągnęło a pępek pewnie, że będzie płytszy i może nawet wystawać...zależy od brzuszka

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Oglądałam to juz chyba dwa razy i za każdym razem przezywałam te same pozytywne emocje. Bardzo fajny film

Moi rodzice też mieszkają między Łodzią, a Wawa i nawet (jeśli dobrze odczytuje Twoje miasto) wszyscy moi domownicy zdawali prawo jazdy w Twoim mieście...tylko ja odskoczyłam do Wrocławia

To może Cie z mojego okna widziałam jak szłaś

Masakra z tym ZUS-em, współczuje, ze musisz się z tym użerać
Moja szwagierka jest w krusie i jak była na l4 w ciązy to na komisji miała pytania typu, jakie ma warunki w domu i czym przyjechała, jeśli autem to jaki model itp.

Ja mam masakre ostatnio, przeziębienie mnie kompletnie zwaliło z nóg. Dziś byłam u położnej żeby coś dopisała do karty ciąży i powiedziałam jej, że przez ten czas przeziębienia nie czuje ruchów (wcześniej już czułam) dlatego podsłuchałyśmy serduszka maleństwa i bardzo ładnie sobie bije
no ja ze Skierniewic jestem

ale mi się nudzi....a jak mnie głowa boli od południa

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora