Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-08, 21:14   #2653
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
też mam kolęde w sobotę w zeszłym roku przyjęliśmy ale zagadaliśmy księdza na temat ślubu, że chcemy itp itd i nic nie gadał ze mieszkamy razem nawet powiedział, ze w tych czasach najpierw mieszkanie potem ślub
teraz się też trochę obawiam bo z brzuchem i bez ślubu :P a najgorsze jest to że tż nie będzie bo w sobote pracuje ale udało mi się mame namówić i przyjedzie do mnie na koledę więc sama nie przyjmę będzie mi lżej hihi gdyby nie to że w tym kościele będzie chrzest młodego i nasz przyszły slub to pewnie bym nie przyjęła... a tak za pół roku pójde do księdza na chrzest a on sprawdzi w papierkach że kolędy nie przyjęliśmy

już mi jest niedobrze od tych elektrolitów bleeee na szczęście została mi ostatnia dawka za ok pół godziny najwazniejsze, że lepiej się po tym czuje i mam nadzieję że jutro stanę na nogi zdrowa ale co do jedzenia to jeszcze juttro jadę na kleikach i kisielku

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

ja mam asmag forte z zalecenia lekarza
o jak dobrze
Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomóżcie podjąć decyzję, spieramy się z Tż o fotelik oby dwa są ładne i oby dwa pasują ale mam problem który wybrać , może Wy poradzicie który Wy byście brały?
ciemny ze wzgledow czystosci
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora