Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 00:06   #202
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny

Ja mam nadzieję, że nie będzie olbrzymem. Wmawiam sobie, że wtedy będzie łatwiej urodzić

Crystal, ja mam podobnie i wydaje mi się, że schizuję i za dużo czytam. Mój gin mówił, że to normalne i żeby liczyć sobie ruchy jak jest aktywne, a nie kiedy śpi.

Edith jeśli masz się stresować to jedź. Choć ja myślę, że wszystko będzie ok. Zawsze lepiej dmuchać na zimne
u mnie ciezko liczyc te ruchy a jak juz sie synek uaktywni to nie potrzebuje tego liczenia bo pokazuje co potrafi wczoraj do wizyty u gin. czulam go caly dzien, pozniej spokoj, dzis od rana musialabym sie wczuc w swoje cialo, zeby czuc cokolwiek, a teraz wlasnie sie uaktywnil i to porzadnie, moze dlatego ze zjadlam delicje i popilam cola hihi. I tak jest czesto, w jeden dzien czuje go normalnie, pozniej dzien odpoczynku leniuchowania, i znowu

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
pochwalę się Wam zakupem dla Małej, mamy mnóstwo ciuszków, które dostaliśmy, ale kupiliśmy choć jeden komplecik od nas, w sumie pierwszy zakup ciuszka
przesliczny oddaj podziel sie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora