2015-01-09, 00:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI
Cytat:
Napisane przez Magnifica
Dziękuję dziewczyny
Ja mam nadzieję, że nie będzie olbrzymem. Wmawiam sobie, że wtedy będzie łatwiej urodzić
Crystal, ja mam podobnie i wydaje mi się, że schizuję i za dużo czytam. Mój gin mówił, że to normalne i żeby liczyć sobie ruchy jak jest aktywne, a nie kiedy śpi.
Edith jeśli masz się stresować to jedź. Choć ja myślę, że wszystko będzie ok. Zawsze lepiej dmuchać na zimne
|
u mnie ciezko liczyc te ruchy a jak juz sie synek uaktywni to nie potrzebuje tego liczenia bo pokazuje co potrafi wczoraj do wizyty u gin. czulam go caly dzien, pozniej spokoj, dzis od rana musialabym sie wczuc w swoje cialo, zeby czuc cokolwiek, a teraz wlasnie sie uaktywnil i to porzadnie, moze dlatego ze zjadlam delicje i popilam cola hihi. I tak jest czesto, w jeden dzien czuje go normalnie, pozniej dzien odpoczynku leniuchowania, i znowu 
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------
Cytat:
Napisane przez EdithS
pochwalę się Wam zakupem dla Małej, mamy mnóstwo ciuszków, które dostaliśmy, ale kupiliśmy choć jeden komplecik od nas, w sumie pierwszy zakup ciuszka  
|
przesliczny oddaj podziel sie
|
|
|