2015-01-09, 06:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 35 - otwarcie sezonu!
Dzień Dobry... Od 16 jestem w pracy i jeszcze z godzinę tu posiedzę... A tu jeszcze długi dzień przede mną - kilka spotkań przed ślubnych
Cytat:
Napisane przez lipstick89
no i pojechał.  kiepski ten urlop nam wyszedł. jakoś nie mogliśmy dojść do porozumienia w wielu kwestiach. wczoraj na ostatnią chwilę wypisywałam zaproszenia do Hol. szykuje się powoli do pracy
|
Nie przejmuj się... ponoć jeśli przetrwa się przygotowania i napięcia przed ślubem to już nic nie jest straszne rzeczy
Cytat:
Napisane przez PannaMadzia
dzień dobry 
słuchajcie, zakochałam się w tej oto sukni, z salonu Adria:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...l#showroomList
na moje nieszczescie, salon jest w Tłuszczu, a jest to za Wawą, ja jestem z Krakowa...troche daleko:/ może znacie sukienki, które odwzorowują tę kieckę z Adrii? ja sporo przeglądalam ale na nic nie trafiłam.... jak po mierzeniu w salonach nic mnie nie zachwyci to chyba jestem gotowa pojechac taki kawał drogi i ja ogladac  cena sukni to 3350 zl, wiec nie ma jakiejs tragedii
|
a może sprawdź czy nie ma tych sukienek gdzieś w Krk
Cytat:
Napisane przez ania9o
Dzień dobry!
Ciągle zła jestem.
Wczoraj tata w kłótni mi powiedział, że nie odloze na mieszkanie jak tak będę suknię przerabiala... przegięcie :/
Aż się mama wtracila i mu powiedziała, że mam wyglądać najpiękniej i ze co on sobie myśli, że pójdę do slubu w tym co w polu robiłam? 
On naprawdę nic nie kuma. On żyje wyobrazeniami z lat 70. kiedy to nic nie można było kupić a jak się już coś kupiło to czy ładne czy brzydkie to w takim się szlo.
Dla niego to wesele by mogło być w jakiejś obskurnej wynajetej sali, żeby moja mama wszystko ugotowala sama i najlepiej żeby to kosztowało 20zl. Jak mnie to wpienia.
Powiedziałam, że nie będę przy nim rozmawiała więcej na ten temat. Zaczyna się powoli zachowywać jak moi tesciowie. Nic mu się nie podoba a przecież o zdanie go nawet nie pytam.
|
Ania trzymaj się... A ojcem się nie przejmuj i powiedz mu do słuchu co myślisz o jego postawie
|
|
|