2015-01-09, 08:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Royal Muska M. Micallef
Cytat:
Napisane przez alina600
RoyalM jest jednak gorsze od Noa. Są bardzo podobne ale RM "brzmi" bardziej jak podróbka Noa. Taka moja opinia 
|
Kocham Noa miłością wielką i dozgonną, ale w życiu nie powiedziałabym, że RM jest gorsza, lu, że pachnie jak podróka Co nos, to opinia
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------
Cytat:
Napisane przez marienmarien
Też bardzo lubię Royal Muska. Na mnie pachnie kremowo, delikatnym piżmem i taką "czystością". Uważam go za kobiecy, otulający, stwarzający aurę elegancji i jednocześnie zmysłowości.
Na temat flakonów się nie wypowiem, bo mam tylko odlewkę z niedawnej rozbiórki. Myślę o kupnie flakonu, ale w przyszłości.
Też mam lekkie skojarzenia z Noa  Piżmo jest tym wspólnym mianownikiem w obu zapachach. Ale Noa przy Royal Muska jest bardziej swojski, codzienny (choć bardzo go lubię). Royal Muska bardziej wyrafinowany i elegancki.
|
Zgadzam się
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------
Cytat:
Napisane przez liselotta
po tych wszystkich opisach to teraz muszę to skądś zdobyć 
|
Ja też miałam nadzieję, że mi się nie spodoba (ta cena ), ale jak tylko powąchałam, już wiedziałam, że jestem zgubiona
|
|
|