Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Royal Muska M. Micallef
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 08:15   #11
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie
Dot.: Royal Muska M. Micallef

Cytat:
Napisane przez alina600 Pokaż wiadomość
RoyalM jest jednak gorsze od Noa. Są bardzo podobne ale RM "brzmi" bardziej jak podróbka Noa. Taka moja opinia
Kocham Noa miłością wielką i dozgonną, ale w życiu nie powiedziałabym, że RM jest gorsza, lu, że pachnie jak podróka Co nos, to opinia

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez marienmarien Pokaż wiadomość
Też bardzo lubię Royal Muska. Na mnie pachnie kremowo, delikatnym piżmem i taką "czystością". Uważam go za kobiecy, otulający, stwarzający aurę elegancji i jednocześnie zmysłowości.
Na temat flakonów się nie wypowiem, bo mam tylko odlewkę z niedawnej rozbiórki. Myślę o kupnie flakonu, ale w przyszłości.
Też mam lekkie skojarzenia z Noa Piżmo jest tym wspólnym mianownikiem w obu zapachach. Ale Noa przy Royal Muska jest bardziej swojski, codzienny (choć bardzo go lubię). Royal Muska bardziej wyrafinowany i elegancki.
Zgadzam się

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez liselotta Pokaż wiadomość
po tych wszystkich opisach to teraz muszę to skądś zdobyć
Ja też miałam nadzieję, że mi się nie spodoba (ta cena), ale jak tylko powąchałam, już wiedziałam, że jestem zgubiona

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując