2015-01-09, 09:39
|
|
|
PeeMa
|
Dot.: Już nie dwa lata,a tylko rok - to jest do ślubu milowy krok! PM 2016 cz. 22
Cytat:
Napisane przez izk_a
ja na samą myśl, że faceci mają mi przeszkadzać w odpięciu muszki/czegokolwiek panikuję, że do rana będę sie z tym męczyć  ale bardzo podoba mi sie ta nasza tradycja 
|
Też się tego obawiam, ale jeśli nie będę mogła zdobyć tej muchy przez dłuższy czas, to może się zlitują 
Cytat:
Napisane przez moniaaaaaaa86
Dziewczyny, a kto bedzie z wami siedzial przy stole ? Jestem ciekawa, bo ostatnio zgadalam sie z kumpela i u niej beda siedzieli rodzice, bo ona tylko tak to zna  A ja znam znowu, ze swiadkowie  Rodzice pewnie by sie zanudzili, pozytym chce miec siostre obok 
|
U nas zawsze jest tak, że koło młodych siedzą świadkowie, a dodatkowo przy tym samym stole wszystkie młode osoby z rodziny i znajomi 
Cytat:
Napisane przez Sophie24
Też tak właśnie myślę. Z tym, że my będziemy mieli pokój w hotelu - kosmetyki czy inne rzeczy będzie można tam trzymać co by siostra nie musiała jakiejś torby nigdzie trzymać 
|
My będziemy mieć pokój bliziutko sali, kilka kroków od łazienek, więc w moim przypadku to świetny pomysł i tak zrobię 
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace
|
Świetna
Cytat:
Napisane przez sylwia9d
Ja swoich nazwisk w ogóle na zaproszeniach nie będę miała chyba napisze tylko imiona nasze, chociaż w sumie nie wiem jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na to. Ale jak chcesz to moja kuzynka miała identyczną sytuację bo wzięli wcześniej cywilny i z ciekawości luknę na te ich zaproszenia na kościelny
|
Ja raczej będę pisała z nazwiskami, ale mam z kolei problem z moim imieniem, bo na co dzień posługuję się skrótem i mi się podoba, w przeciwieństwie do pełnego. Zapiszę skrót chyba Dziwnie się też będę czuła podczas przysięgi, używając pełnego imienia, no ale wtedy już trzeba
|
|
|