Dot.: Oszczędzanie niejedno imię ma - i nie będąc żyłą z klasą żyć się da! cz II
Cytat:
Napisane przez sliweczka85
grissini podejrzewam, że gdyby kogoś było stać na kupienie mieszkania za gotówkę raczej nie pakowałby się w kredyt hipoteczny... Ja np. żeby kupić mieszkanie za gotówkę musiałabym oszczędzać na nie co najmniej 15 lat...
Jeżeli chodzi o mieszkania w kamienicach lub nowych budynkach... Ja bym nie wybrała starej kamienicy.
|
Jak pisalam metr kosztuje ok 4tys przy 80m miezkaniu jestbtonkoszt ponad 300tys na to.mnie nie stac. mieszkanie kupikismy za nieco.ponad 100tys jest roznica? za ta reszte to vym.mogla sobie w marmurze wyposazenie zrobic. i to chodzi ze trzeba szukac szukac i.szukac. czytac kombinowac. jak pisalam.szukalisny.ponad rok. no wiadomo latwiej by bylo wziac kredyt kupic i.wprowadzic sie sie do gotowca, ale kazdy wie ile sie doplaca do hipotevznego choc tonu tak.najkorzystniejszy kredyt na rynku. wydaje mi.sie ze w tych czasach duzo.ludzi idzir na gotowca i na.latwizne.
tu tez jest jakies przeswiadczenie stara kamienica=slams. inni tez mnie nie rozumieli nawet tz swierdzil ze mam swira ze tak bronie sie przed mieszkaniem w bloku. dopiero jak poczul klimat znajomi tak samo to zrozumieli.np.prawdziwa odkuta cegla na scianach nie klinkierowka to jest dla.mnie cos. duze przestronne pomieszczenia itp
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------
przepraszam za literowki pisze z tel
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------
mialbyc koniec tematu mieszkan, bo znowu ktos sie zezlosci. Chcialam napisac tylko swoje zdanie na ten temat, a noz widelec komus to da do myslenia.
|