Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 10:39   #100
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II

Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88 Pokaż wiadomość
po dzisiejszym poranku już sie nie waham na zakupem chusty. Miłoszek ani spać, ani jeść, ani się bawić. Zawiązałam go i nie to dziecko. Nawet posprzątałam. Wcześniej wydawało mi się niemożliwe cokolwiek z dzieckiem w chuscie zrobić, ale chyba jak się dobbrze zamota to wszystko można. Utwierdz mnie w tym przekonaniu. A tżowi nie potrzebnie mówiłam ile taka chusta kosztuje, bo nie kontroluje stanu konta na bieżąco.

Uciekam bo Miłosz mi laptopa liże.
Pytałam i chętnie sprzeda odezwij się na prv do naszej zaginionej mamusi Aldrin. Chustę ma ll fajnie się ją dociąga (nosiłam w niej swojego kluska).
Uporałaś się z zatorem? mam nadzieję że już jest dobrze
Cytat:
Napisane przez Bogini Bastet Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że trochę męczy, bo nadyma się, prze, ale nic z tego nie wychodzi. trochę marudzi przy tym, ale nie płacze.

właśnie się dowiedziałam - będę ciocią moja siostra jest w ciąży, co prawda na razie nie potwierdzonej przez gin tylko przez testy, ale chyba się liczy, nie? różnica wieku między dzieciakami będzie wynosiła ponad 3 lata.
Gratulacje ciociu
Wiadomo że odkąd zmieniła się konsystencja kup to dzieciaki muszą się więcej nastękać ale dobrze że Jerzyka nie boli no i że śliwki i oliwa pomogły
Cytat:
Napisane przez alingles Pokaż wiadomość
No i @ sobie o mnie przypomniała. I to w wredny sposób bo byliśmy w macu na kawie, a ja ni podpaski ni tampona do sklepu daleko na szczęście zapas wkładek w torebce no i nie jest tak mocno póki co.

Życzę Miłego Dnia
Pierwsza? ja już od jakiegoś czasu w torbie małego mam pampersy i podpaski
Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie chcę się chwalić żeby nie zapeszyć, ale moje dziecko samo zasypia w łóżeczku Właśnie zasnął na drugą drzemkę i teraz i przedtem zajęło mu to już tylko 20min!
Nocki u nas w miarę dobre, bo dwie pobudki, tej o 6 nie liczę, ale po karmieniu jeszcze zasnął więc nawet się wyspałam
Dziś wieczorem przyjeżdżają do nas znajomi z 3-letnią córeczką i zostają do niedzieli na razie tylko z grubsza mieszkanie posprzątane i sałatka zrobiona. Mam tylko nadzieję, że jak będą to uda się małemu samemu zasypiać, bo na pewno będzie głośniej niż jak jestem sama
Na jeden wieczór planujemy z koleżanką mieć wychodne, chłopaki zostaną z dziećmi a my uderzymy na miasto ciekawe co nam z tego wyjdzie i jak szybko będą telefony żeby wracać
za usypianie i super weekend się Wam zapowiada bawcie się dobrze
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Mój ma 5 lat i myśli, że w pokoju mu krasnoludki sprzątają... Muszę się za niego wziąć, bo milion rzeczy znosi na dół i zostawia, talerzyki po jedzeniu zostawia, kubeczki po jogurcie też, a jak ma pokój posprzątać to nie może, bo jest bardzo bardzo zmęczony...
typowy mężczyzna
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując