2015-01-09, 11:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 :)
Hej
Cytat:
Napisane przez vea7
To i ja się witam i do wątku dołączam 
Nazywam się Ewa, mam 30 lat, na stanie męża sztuk jeden i małego, piętnastomiesięcznego rozbójnika - Jaśka. Jestem Wrocławianką z urodzenia i charakteru
Wczoraj na usg po raz pierwszy widziałam swojego Dziecia - wyewoluował z kropki w stronę krewetki  Serduszko bije, więc już się do niego przyznaję
Z usg wychodzi 7 tc 5 dni, tp z om 20 sierpnia, ale jakoś przez skórę czuję, że będzie później.
|
Witaj 
Cytat:
Napisane przez beatrix28
forka gratuluje blizniaków,jak sa niejednojajowe to 2 płcie ,tak?
vea witaj
lulababy czas szybko leci,niedlugo polmetek ciazy a dopiero co chwaliłysmy sie kreseczkami..
gosienka to co tam kupiłas?
ja sie dzis pokłocilam z m na razie sie nie odzywam pol nocy przesiedzial na komputerze a zeby dziecko zawieźć do przedszkola to mu ciezko wstac o 7:50..nikt mu nie płaci za granie..a łaski nie robi ze zawiezie a on ze tak..  jak am tak robic to alimenty na dzieci i adieu..bez ostrzeżenia, nie bede sie wypruwac.
.juz swoje nagrabil w ciagu naszego malzenstwa ,takze to nie jest byle pretekst..
|
Musiał chłopak sobie nagrabić 
Zawsze można użyć patelni żeby go troszkę naprostować 
Cytat:
Napisane przez lori20
To może i ja się przywitam  Mam na imię Justyna i mam 21 lat. Kiedyś odwiedzałam te forum, ale inny dział a teraz trafiłam tu  Wczoraj miałam wizytę u ginekologa. Ciąża 7 tydzień i 2 dzień. Termin porodu wg ostatniej miesiączki 23.08 a wg usg 26.08 jak będzie to się okaże
Witam wszystkie Sierpniowe Mamusie i życzę dużo spokoju, odpoczynku i radości z oczekiwania na nasze Maleństwa 
|
O kolejna ciężarówka, witaj ! 
W końcu dziewczyny zaczely się ujawniać. Teraz trzeba Was wszystkie z pamiętać 
Cytat:
Napisane przez roxana_lu
Ja sie witam po badaniu krwi. Dobrze, ze TŻ wolne miał i, ze pojechał ze mna bo byłoby cieżko - pierwszy raz w życiu zrobiło mi sie tak słabo, ze miałam mroczki przed oczami, dostałam krwotoku, tak ze mnie sikała krew mimo uciskania przez 10 minut, ze myślałam, ze sie wykrwawie haha  ale juz na szczęście ok! Za badania zapłaciłam 300zl ale powiedziała babka, ze oprócz morfologii i moczu mam juz wszystkie badania do konca zrobione  [COLOR="Silver"]
|
Z samego rana mała przygoda. Najważniejsze, ze dało się to opanować 
Cytat:
Napisane przez beatrix28
ide na zakupy a potem po synka oraz kilka innych spraw..
dziewczyny gdzie bedziecie zaopatrywac sie na odziez ciazową?bo wiadomo z biegiem czasu gabaryty rosną..  nie chodzi o bielizne bo tu warto postawic na jakość ale cala reszte kurtki,spodnie,bluzki ?ja chyba postawie na lumpek..
|
Pewnie coś będę musiała kupić . Jakieś spodnie i ze dwie bluzki na długi rękaw. Teraz dobra okazja, bo same wyprzedaże i za pare złotych można kupić coś fajnego. No właśnie może bym się wybrała Mam jeszcze parę swoich bluzek takich szerszych, więc też się przydadzą.
12mu02 zdecydowaliście się na wynajęcie tego dużego mieszkania ?
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------
Cytat:
Napisane przez kasperka
Powiedziala mi, ze jak dobrze sie czuje to moge spokojnie sobie cwiczyc...
Ja wczoraj kupilam spodnie w h&m wlasnie z takim materialem na brzuchu dla kobiet w ciazy  Niewygodnie mi w moich wszystkich wąskich spodniach i jestem zachwycona tymi z h&m. Jesli beda fajnie sie nosic zamierzam kupic wiecej 
|
Można wiedzieć ile zapłaciłaś, są jakieś promocje na rzeczy dla ciężarnych ?
Już od jakiegoś czasu nie noszę swoich spodni, bo nie ma mowy żebym się zapięła w nich. Na razie zakładam legginsy .
Mam jedne spodnie z h&m ciążowe, ale takie na lato i są rewelacyjne
|
|
|