Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary cz. XLVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 10:50   #3236
BeciaS
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XLVIII

Cytat:
Napisane przez karrrmelek Pokaż wiadomość

Dziewczyny a ma ktoras z was te buty?
http://m.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C5%...0p1984112.html
ja mam - nude i granat, noszę 39 kupiłam 40, dla mnie dużo wygodniejsze od wszystkich wężowych, trochę dla mnie za szerokie, ale ja mam bardzo wąską stopę.
Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
ja na twoim miejscu byłabym bardzo zadowolona z takiego obrotu sprawy

sama wiesz ze nie bardzo chcesz z nim byc, tylko jak czlowiek jest w takim polozeniu zawsze szuka usprawiedliwien dla partnera za jego zachowanie
i bedzie zawsze go wybielac, czesc winy bierąc na siebie za powstaly stan rzeczy

ewidentnie gostek sobie kopulowal na twoich uszach, wiec jakich dowodow jeszcze chcesz

ja bym na twoim miejscu mogla teraz spokojnie zerwac bez wyrzutow sumienia i ze spokojem rozpocząć nowe zycie
Zgadzam się w 100%

Dziewczyny, czy Wam nie wylatuje, nie przesuwa się pięta z tych paseczkowych zamszowych, wczoraj trochę pochodziłam po domu i boję się,że skręcę nogę, no a przecież nie przykleję stopy do buta klejem
W wężowych szpilkach z kolei mam mało stabilne obcasy, no nie wiem czemu ale w Zarze ostatnio pasują mi tylko szpilki, które nie są ze skóry
Ja jak na razie z całej wyprzedaży zostawiłam tylko 4 pary butów i szary swetr asymetryczny, łososiową marynarkę(co pokazywała anciaahk) i 2 bluzki-ale nie wiem czy wszystkiego nie oddam
BeciaS jest offline Zgłoś do moderatora