Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja laserowa -moje doświadczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-08-09, 14:37   #103
rudenka
Raczkowanie

Dot.: Depilacja laserowa -moje doświadczenia

Cytat:
Napisane przez ankaz24 Pokaż wiadomość
Depilowałam laserem pachy, nogi i bikini kilka razy (5-6) bez znieczulenia i teraz chcę zrobić depilację bikini ale pełne - brazylijskie. Ponieważ łatwo się uczulam - krem emla (p.bólowy) odpada. Czy jest inna metoda znieczulenia przy głębokim bikini? Depilacja woskiem na wargach którą robię (obawa przed laserem) od 2 lat jednak boli i muszę powtarzać co 4 tyg. Laser ten problem wyeliminuje tak jak to się stało w przypadku pach czy nóg. Czy możecie coś zasugerować? Szczególnie liczę na rady doświadczonej kosmetyczki która robi laser na codzień.
Nie mogę odpowiedzieć na twoje pytanie, bo nie mam jeszcze żadnych doświadczeń z laserem, ale może Ty odpowiesz na moje: jakie miałaś owłosienie zanim zaczęłaś przygodę z laserem i jakie są efekty, tzn. czy pozbyłaś się włosów całkowicie, a jeśli nie to w jakim stopniu zredukowałaś problem i jak dawno miałaś ostatni zabieg? Z jakiego lasera korzystałaś?Bardzo będę wdzięczna za odpowiedź.
rudenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując