Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 13:05   #2912
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Jeśli bada szyjke i nie wyczuwa że jest krotka to wtedy nie mierzy. U mnie po badaniu mierzyl bo wyczul że krotka. Jestem po obchodzie. Przez weekend będzie rokowac co dalej czy wyjde i kiedy, dopoki beda klucia to nie wyjde. A teraz zmykam na sniadanko.
to dobrze wiedziec.

ja mam strasznie obolaly dol brzucha dzis ;/
masakra;/
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój gin mi tłumaczył że problemy z szyjka są zazwyczaj po poronieniu i coś jeszcze mówił ale kalafior zapomniał :/ Tłumaczył, że każde badanie szyjki, wprowadzanie tam usg itd. to jest ingerencja w nią, może powodować infekcje i jak się nic złego nie dzieje (usg przez brzuch mam co wizytę) to nie ma potrzeby jej spr. Ja nie wiem ile ma moja szyjka itd. i w sumie co z tego że bym wwiedziała jak ona juz nast.dnia może sie skrócic itd. jak u Mirelki było. Staram sie nad tym nie zastanawiać, ale u nas często ten temat na forum więc siłą rzeczy się przypomina

Co do poglądów to ja uważam ze jak najbardziej można wyrażać swoje zdanie, dlaczego nie? Oczywiście trzeba szanować odmienne poglądy, ale to ze sie ich nie rozumie i nie podziela nie powinno nikogo obrażać. Można przemilczeć lub odpowiedzieć. Najgorsze w takich syt.jest jak odbiorca naszych słów bierze coś do siebie, osobiście, a tak sie niestety b.często dzieje
dzieki za info;*

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość

Wczoraj miałam wizytę u swojej ginki. Z Olkiem wszystko w porządku, rośnie ładnie, waży już (25w2d) mniej więcej 818gram ,tętno w normie, ilość płynu owodniowego też w normie. Szyjka zbadana - dłuuuga i zamknięta
Mam brać biofer, bo hemoglobina spadła do 11,2.
Z niskimi płytkami mam się zgłosić do hematologa. Ale dr twierdzi,żeby się nie martwić ,więc tak też zamierzam

Byliśmy też wczoraj z Tż oglądać wózki..ale nic w tym sklepie nam nie wpadło w oko.. no może jeden Hartan..ale jego cena była na tyle odstraszająca,że przestał się szybko podobać

Super,że udało się kupić wózek! Prawie nówka i to za jaką cenę! zazdroszczę

No Kochana..poszalałaś z zakupkami ale przynajmniej będziesz już miała spokój.

Nieciekawie.. Trzymaj się oby szybko się poprawiło.. Zdrówka!

Ehhh.. koszmar z tą skracającą szyjką.. :/ Trzymam za Ciebie i dzidzię ogromne kciuki trzymaj się
to super wiesci
Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Decyzja podjęta - malujemy

Będzie chyba szary z białym pasem,do tego te nasze biało brązowe mebelki i żółte dodatki
oo bedzie uroczo
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mam już dość jak nie ta biegunka to rano obudzilam się z przewianyn barkiem... boli jak cholera aż rycze z bólu a Tż tylko wyzywa na mnie że nie mam udawać a to boli jak cholera... jeszcze musze iść dziś na poczte paczke nadać. .. w domu mam tylko ibum a w ulotce że można stosować po konsultacji z lekarzem... ostatnio tylko narzekam mam dość ;(
biedna...
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Wrzucam moje zaległe fotki łupów z Pepco. Na koszulkę z mikołajem uparł się mąż więc wzięłam rozmiar na 80cm Pozostałe to 68 x2 i 74 x3. Najdroższa była po 6.99zł
swietne rzeczy serio!!!
Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
MIRELKA I MADZIX trzymajcie sie kochane, lezcie, odpoczywajcie. Jestesmy z Wami i napewno wszystko sie skonczy dobrze

Ksiazke
A pazurki zaraz Ci wysle wczoraj nie mialam zywcem kiedy juz..

No nie powiem zebym sie nie cieszyla w sumie ;D moze mi bedzie cieplej od tych dodatkowych kg?

ROSI ** nasatw sie pozytywnie do tego wszystkiego trzymaj sie buziaki

Ja sie wygrzebalam nie dawno z lozka, bylam taka wymeczona po wczoraj ze musialam porzadnie odspac. Kawka wypita. Czekamy teraz, maja przywiezc wegiel. Tak strasznie wialo w nocy ze wywialo caly snieg heheh
jaka ksiazke?

robilam pazurki tesciowej.
mam strasznie obolaly dol brzucha dzis ;/
ledwo zyje;/
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora