2015-01-09, 12:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część VI
Cytat:
Napisane przez monicfeliz
Faceci ogólnie łatwiej chudną.. wystarczy, że zje o 1 kanapke mniej i już kilka kg mniej.. Możemy im tylko pozazdroscic..
Pewnie, ze musi! A całe życie jestes przy kosci? Wyobrażasz sobie jak bedziesz wygladała np przy tych 70kg czy wiesz jak, bo juz tyle wazyłas?
Też myślałam, że nigdy nie będzie chuda etc teraz też nie jestem, bo musiałabym jeszcze 10kg zrzucić a tyle nie chce, bo okazało się, że mam na tyle szerokie biodra, że 3kg nic tu nie zrobią, a talia i żebra mi zaczynają wystawać.. A przy moim wzroscie 55kg to juz troche mało..
ALe ja nie wiedziałam jak bede wygladać, bo zawsze bylam gruba. I jak te kilka lat temu osiagnęłam 70kg byłam mega szczęśliwa, dziś- to zdecydowanie za dużo.
|
Zawsze bylam tluscioszkiem, w wieku 12 lat juz bylam u dietetyka, na diecie wiec jestem od ponad 15 lat. Co zrzuce to nadrobie z nadwyzka. Ostatni raz 70 kg wazylam w gimnazjum i wtedy uwazalam, ze bylam gruba, teraz dalabym wiele by tak wygladac. Przy moich 168 cm te 65 kg to by bylo marzenie. Kto wie, moze je spelnie Niestety wiele przeszkod przede mna, problemy zdrowotne i to nie tylko fizyczne. No ale kto nie probuje temu sie nigdy nie uda 
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
Dzisiejszy lunch 
|