Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ataki terrorystyczne: gdzie w kraju zachodniej Europy jest granica tolerancji?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 13:41   #185
monilkaa
Zakorzenienie

Dot.: Ataki terrorystyczne: gdzie w kraju zachodniej Europy jest granica tolerancji?

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
ten Hollande to jednak idiota, zniszczył służby, teraz nie wiadomo na co czeka a terroryści mają zakładników dzięki niemu, a już dawno powinni być zlikwidowani.
do tego teraz mówią że chcą zginąć jako męczennicy więc sprawa na ostrzu noża a tu służby czekają, czekają pewnie na to aż filmy z egzekucji zakładników pojawią się w sieci...
tu powinna być prosta rozmowa, ok będziecie męczennikami lecz wasze ciała trafią do chlewu, a wasza rodzina zostanie wyrzucona z kraju, duże szanse że by wypuścili zakładników, no ale paluszek muzułmanom trzeba mimo wszystko dalej w tyłku trzymać i czekać aż znowu uciekną.

no i wczoraj zabił policjantkę kolega tych braci, wiadomo już że to była większa akcja a tu tylko 7 osób zatrzymano...w Polsce już by 70 zatrzymano, no ale przecież zatrzymanie większej grupy to pewnie byłby rasizm...
mam nadzieję że następnym razem zamach zorganizują na rodzinę prezydenta, a nie niewinnych ludzi może wtedy ten baran się obudzi i zacznie robić porządek z muzułmanami.

nie minęło kilka minut i wykrakałem, kolejna strzelanina, kolejny zakładnik, brawo Hollande i wolna Francja!
Też właśnie przeczytałam... To co się tam dzieje to jakaś paranoja. Ludzie we Francji się boją wychodzić z domów i ja się wcale nie dziwię.