Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 13:04   #3114
julk44
Raczkowanie

Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Raczej nie, administracja publiczna to administracja samorządowa, rządowa i państwowa ... zależy jeszcze na jakim polu działa ta firma, bo ewentualnie pod samorządową można byłoby podczepić, ale i tak to byłaby bardzo naciągana interpretacja.

Dziwne to stanowisko - kancelista, kierowca i złota rączka w jednym
Tak też właśnie myślałam
Pierwsze stanowisko z tą administracją to referent do spraw inspekcyjnych i orzeczniczych w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego, a złotej rączki szukają do Urzędu Skarbowego, na stanowisko referent w Samodzielnym Referacie Organizacji i Logistyki.
Cytat:
Napisane przez nothing_personal Pokaż wiadomość
To zależy, czy sie znasz na samochodach przynajmniej w takim stopniu, żeby np. sprawdzić, czy coś się w samochodzie nie rozłączyło czy coś tam nie wycieka, tak mi sie wydaję Dla mnie to jest stanowisko bardziej pod faceta,chyba, że jesteś obrotną kobitką, która ogarnia samochody i naprawy w domu

to jest połączenie pracownika gospodarczego i pracownika z działu kancelarii
No i nie wiem teraz co mam robić, lewa to ja nie jestem i taka typowo "kobieca" jeżeli chodzi o różnorakie naprawy czy w sprawach dotyczących samochodów <w sensie, że np wiem co mam pod maską i nie jadę do mechanika jak mi np trze wspomaganie bo brakło płynu, kleję tapety, gipsuję i takie tam inne> choć może nie wyglądam...
Cytat:
Napisane przez ruda_grazyna666 Pokaż wiadomość
julk44-chodzi Ci o zakład na F.? Chyba jeszcze istnieje,ale wiem że masowe zwolnienia tam były i chyba słabo się kręci interes. Ale tam nie chciałabym pracować,z tego co kojarzę to taki ,,zwykły" człowiek musi zapieprzać jak głupi. A nie ukrywam,że do fizycznej roboty typu produkcja nie chcę iść,chyba że w ostatecznej ostateczności.
Szczerze to nawet nie wiem jak się ten zakład nazywa
julk44 jest offline Zgłoś do moderatora