Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 13:05   #2078
ultraviolwt188
Raczkowanie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Domincia ale super ten wózek (tak z wyglądu, bo na reszte nie patrzę). Szczególnie stone, safari też ładny

Ooo nawet podobny do tego, którego będziemy mieli po Mimie - http://maclaren.pl/67-maclaren-bmw-buggy

Nie mogłam w sklepie odkleić Tżta od niego... Latał po sklepie, nawet specjalną torbę znalazł - za 400 zł - po moim trupie.
Nooo Ale my sobie z ZUSem poradzimy

Dobrze, że się upewniłaś, bo byś wyglądała jak w Beverly Hills 90210

Niestety, ma kilka baaardzo irytujących wad (patrz niżej) Ale i tak go kocham najmocniej na świcie, bo niewiele osób by ze mną wytrzymało ponad 5 lat pod jednym dachem

Ja pokazywałam, nie chce Pani Kolezanka ciemnego - proszę bardzo http://www.mamaija.pl/index.php?Prod...el=Bettula&x=1

Mnie suty
Przeciwieństwo mojego... To jest wkurzające - każda nowość MUSI być przetestowana. Paliwo tylko z BP i to takie najdroższe (na szczęście tak rzadzi się tylko swoim samochodem). Sto milionów niepotrzebnych rzeczy. Jak mam urodziny - kupuje mi np. DWA bukiety. Po co? Jak jeden by wystarczył (oczywiście nie powiem mu nic na ten temat bo jeszcze w ogóle bym nie dostała). Poza tym to jest straszliwy gadżeciarz - każdy nowy iphone musi być jego, każda pierdoła typu iwatch, które są zbędne jak cholera... no musi być... I jeszcze jego robienie zakupów... kupuje to co jest w zasięgu wzroku na półkach (czyli chwytem marketingowym - najdroższe), albo same firmowe rzeczy, bo reklamowane, bo zna... Na szczęście jak ze mną robi zakupy to nie ma takich jazd, ja wybieram, on pakuje... Ale może dlatego, że ja lubię tylko biedronkę i tam nie ma zbytniego wyboru

Ale i tak go kocham No co zrobię, przecież nie zabiję

Piona! Mnie też!
Moje są takie... sine na samym czubku

Kiedy masz konsultację z ginem? Edit. już doczytałam...

Jeju dziewczyny mam to samo z piersiami, strasznie swędzą, a czasem brodawki sa takie jakby zdrętwiałe, ze aż mnie w stanik drażni i przeszkadza
ultraviolwt188 jest offline Zgłoś do moderatora