2015-01-09, 13:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II
Cytat:
Napisane przez NecroKitty
Myślałam nad używaną ale puki co na allegro jest kilka używanych ale użytych 1-2 razy więc w sumie praktycznie nowe. Ewentualnie używane w kolorach typu pomarańczowy, różowy 
S nie będzie za krótka? Niby M to rozmiar uniwersalny.
|
Wiesz co ja jestem większa od Ciebie (na szerokość ) i mam chustę 4,6 m i nawet przy kieszonce, na którą najwięcej materiału potrzeba zostaje mi jeszcze ogon. A przy wiązaniach, które najbardziej lubię : kangur i plecak muszę się dwa razy obwiązywać, bo mi się ciągnie chusta po ziemi.
Spróbuj poszukać chusty na grupie na fb : chusty sprzedam/kupię/zamienię - ja tam kupowałam, albo na chustoforum tam też jest bazarek 
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;49673423]Dzisiaj to Adaś ryczał z pół godziny, ja ryczałam już z nim, a tż mnie trzymał żebym tylko do niego nie poszła... koszmar jakiś myślałam że mi serce pęknie...
Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Ja wiem, że to jest niby słuszne postępowanie, polecane przez supernianię i w ogóle, ale u nas się jednak lepiej sprawdza przytulanie. Nie mówię, że wtedy godzę się na wszystko co chce, ale jak już się uspokoi to wtedy albo spokojnie jej tłumaczę, że nie może czegoś dostać, albo ją pytam o co jej chodzi. Chociaż czasami ona sama nie wie czego chce i nie chce do mnie przyjść, to wtedy ją zostawiam ryczącą dopóki sama się nie uspokoi.
|
|
|