2007-08-09, 15:25
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Opalamy się!!!!
Ja wczoraj pierwszy raz wyprobowalam Loreal Nutri Bronze nawilzajacy wczesniej uzywalam Slim i wczoraj tez mialam zamiar kupic Slim ale nie było - nawilzajacy był ostatni jeden jedyny wiec go wzielam - wczoraj wyprobowalam - konsystencja podobna do Slim, ale bardziej wodnista przy rozcieraniu, fajnie nawilza, kolorek w sumie identyczny jak po Slim - uzyje dzisiaj jeszcze raz, mam nadzieje ze bedzie ładnie schodził 
Musze przyznac ze balsamy brazujace Loreala sa jak dla mnie narazie najlepsze do ciała - kolorek daja sliczny 
A wczoraj zamówilam sobie samoopalacz Nuxe- do twarzy i drugi do ciałka- podobno sa super, moja siostra ma apteke i do niej przychodzi jedna klientka ktora wlasnie uzywa tych samoopalaczy i podobno ma przepiekna skóre, kolor sliczny brazowy i skóra baardzo nawilzona- jak wyprobuje to dam znac 
Tak sobie mysle ze chyba lepiej byłoby tak co 2-3 dni zrobic sobie delikatny peeling - ale naprawde delikatny , bo zauwazyłam ze jak robilam do tej pory szorstka rekawica to pojawiały sie jasniejsze miejsca, tam gdzie bardziej starła, wiec moze jakby robila baardzo delikatny peeling ale kosmetykiem nie rekawica to wtedy mozna by zachowac ciaglosc aplikacji a nie scieranie i znów od nowa ... A wy jak robicie?
|
|
|