Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie w końcu zaciążymy i wątek mamusiowy założymy - problemowe staraczki cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 17:09   #2950
Czarnula204
Rozeznanie

Dot.: Wszystkie w końcu zaciążymy i wątek mamusiowy założymy - problemowe staraczki c

Wiem ,ze macie juz mnie dosc i tych moich testow..
Ale ja zwarjuje mialam piasac wczesniej ale przyjechala nasz ciezarna zarazac mnie fluidkami a wiec po dwoch godzinach od zrobienia testu pokazala sie druga, jasniejsza ale widocczna nie trzeba pod slonce szukac.. no i co brac to wogole pod uwage? A co do mojej @ to rano myslalam ze sie rozkreci bo bylo troche krwi ale pozniej juz nic duzo sluzu z brazem czasem troche rozowo ale ja nic juz z tego nie rozumiem i osiwieje, juz nawet sie nie nastawiam na ciazowy cud ale chyba naprawde osiwieje kumpela ma wieczorem przyjsc obejrzec ten test, no ale jesliby to nie ciaza to ze mna co jest zeby po 14 dniach dupka nie dostac malpy dzis 4 dzien odstawienia i jak plamilam w trakcie tzn pod koniec to i tak dalej jest a wieczorami to wogole zanika by rano bylo troche wiecej i sie tylko brudzi.. to sie rozpisalam i sorry za te zawracanie ciagle upy moja osoba
No I zagadka sa bolace jajniki bo jesli to rzekoma skapa @jesli nawet.. to czemu bola jajniki cos nie halo bardzo nie halo..

Edytowane przez Czarnula204
Czas edycji: 2015-01-09 o 17:19
Czarnula204 jest offline Zgłoś do moderatora