Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię 2015 - całoroczny wątek wymiankowy (XII - XII)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-09, 19:44   #91
genevive
Zakorzenienie

Przekupka: 80 pkt / 100% pozyt.
Dot.: 2015 - całoroczny wątek wymiankowy (XII - XII)

A ja bym chciała:
- Tołpa x 3
- Serum YR przeciwzmarszczkowe
- YR Hydra kremo-żel
- pasta Colgate (ta uzywana)
- maska Pilomax - nowa

Nie wiem, czy to byłoby OK dla Ciebie - ceny katalogowe produktów YR mocno odbiegają od rzeczywistości , więc nie wiem, jak Ty patrzysz na ich wartość… Mogę coś ewentualnie dołożyć (zabawkę, ciastka) dla wyrównania wartości wymiany lub z czegoś zrezygnować.

Daj znać, co robimy i jak się na to zapatrujesz. O smycze pyta też inna wizazanka i chciałam jej dać info, co mi zostało i jakie wymiary.

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Mam chyba ze dwie piłki, pełne, lane, niej więcej takie: http://sklepniko.pl/trixie/1349-trix...-psa-6-cm.html
albo jakieś pleciony sznurek czy kółko - nie pamiętam, co i jakie dokładnie więc nie podam Ci wzorów, ani linków.

Polecam sznurek - nie łudź się, że pies będzie się długo bawił tymi piłkami

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Coś na pewno dołożę - w zależności od tego co znajdę. Tak, jak mówiłam mam te drobiazgi w starym mieszkaniu. Będę tam jakoś w przeciągu tygodnia, może uda się w niedzielę. Jeżeli wszystko pasi, to zapraszam na PW.
genevive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując