2015-01-10, 21:51
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: W nocy zabawa, jedzenie jest bee. Usiąść na nocnik? Ja mówię nee-Mamy VII-VIII
Cytat:
Napisane przez miszkaaa
eno, super! mam nadzieję, że spiszą się na maxa, wyjdziesz od nich z wielkim uśmiechem i mąż zbielej na Twój widok
A jak stosujesz olej dyniowy na chleb? po prostu skrapiasz??
A masło z avocado to masz na myśli taką pastę?? (bo ja robię avocado+serek biały i dodatki)
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------
Jak Karinka sie czuje??
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------
Robiłam dzisiaj na obiad makaron z łososiem w sosie z koperkiem i różnymi dodatkami. Rewelka!
Maksiul zjadł wielka porcję  A myślałam, ze będzie pluł łososiem.
|
ja też poproszę o przepis!
A dzięki że pytasz z Kariną trochę lepiej - mniejszy katar i kaszel, ale cały czas jednak coś jest i nie podoba mi się, boję się że zeszło na oskrzela, także cóż dzieciątka żłobkowe - łączę sie w bólu i trzymam kciuki za Olusia i Łukasza aby było ok!
Ja czasami jak czytam o waszych niejadkach to aż się boję że moja za dużo je bo non stop tylko am i am, podejrzewam ostatnio że je więcej ode mnie 
Mela, ale super że się mogłaś zapisać też bym chętnie poszła na coś takiego! 
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;49696143]Artur makaron je tylko saute. Czyli suchy, ale saute ładniej brzmi [/QUOTE]
haha no właśnie, tylko najlepsze że znaczenie słowa zupełnie inne 
sammi, moja od jakiegoś czasu już nie pije nic w nocy oby to się nie zmieniło 
stokrotka, odnośnie szmerów to ciężko coś doradzić, ale u mnie też od dziecka to diagnozowali, później przez sport nawet przerost mięśnia sercowego ale mam się bardzo dobrze ważne że jesteście pod kontrolą
Edytowane przez yevele
Czas edycji: 2015-01-10 o 21:55
|
|
|