Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-11, 21:17   #134
Ka rolina
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II

Berenika jak ja uwielbiam takie "pomocne" rady otoczenia [emoji14]ala: mam nadzieję,że Tż weźmie jednak Twoje zdanie pod uwagę.
Agaaga juz wcześniej miałam pisać,że podziwiam Twoja decyzję o trzecim dziecku i to tak szybko ja bym tego nie ogarnęła,a poza tym za stara juz jestem Ledwo z Radkiem wyrobiłam się do 30-stki
Necro super,ze jest poprawa i za chustę.Na jaka się zdecydowałas?
Ja wylicytowalam kółkową Nati za 72 zł Potrzebuje czegoś do szybkiego zamotania Radka do przeniesienia go z mieszkania do piwnicy po wózek i z powrotem i na szybkie wyjścia z samochodu.Mam nadzieje,ze się sprawdzi
Pradip no właśnie mi też ciężko znosić płacz dzieci
Sola dziękuję,ze przywrocilas mi wiarę w moje zdolności rodzicielskie bo już myślałam,że wychowuje małego terroryste Ale dla mnie taka metoda jest lepsza niż płacz,krzyki i nerwy. A poza tym Iza jak zacznie zanosic się od płaczu to od razu wymiotuje,wiec nie mogę do tego dopuszczać.
Ona zawsze była do mnie bardzo przywiązana,ale ostatnio to już chodzi za mną jak cień mamy taki składany stoleczek w łazience,żeby mogła do umywalki dosięgnąć i ona z nim po całym domu chodzi i przyjdzie np do kuchni jak coś robię i patrzy mi na ręce Chociaż do innych celów tez go wykorzystuje,np do wlazenia do łóżeczka Radka
Dobija mnie ta pogoda od półtorej miesiąca głównie siedzimy w domu,bo albo wieje i leje,a jak pogoda na chwilę się poprawiła to Iza była chora a wczoraj i dzisiaj tak ☠☠☠☠zi,ze w nocy myślałam , że nam okna wywali Wczoraj Radek przez to co chwilę się budził i dzisiaj od kapania juz chyba z 5 pobudek było i 3 cycki,bo napierdziela gradem po szybach

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Sola i : oklaski: za umiejętności dla Oli
Ka rolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując