Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-12, 08:43   #143
Ka rolina
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II

Tak apropos zostawiania placzacego dziecka,żeby się samo uspokoiło: ja byłam bardzo placzliwym dzieckiem (zresztą nadal jestem ) i do tej pory pamiętam jak się czułam mając kilka lat jak rodzice ignorowali mój płacz,albo kazali mi się uspokoić wtedy tym bardziej nie mogłam przestać płakać,bo tak źle mi było i ja nie chcę,żeby moje dzieci tak się czuły. A co do wspólnego spania to jeszcze mając jakieś 10 lat zdarzało mi się w nocy przebiegać do rodziców,bo roilo mi się,ze cierpię na jakas groźna chorobę (tak,rodzice mieli ze mną wesoło [emoji14] ) ,a jak tylko wskakiwalam do nich do łóżka i mama mnie przytulala to od razu wszystkie dolegliwości mijały Na szczęście rodzice nigdy nie kazali mi wracać do siebie,bo nie wiem jak bym się wtedy poczuła Jakoś nie wydaje mi się,żeby podchodzenie do dziecka z czułością mogło je zepsuć. I jak teraz Izie wychodzą te nieszczęsne zęby i mnie wola w nocy,żebym się z nią polozyla to nie wyobrażam sobie,ze miałabym ja zostawić sama.Wiadomo,ze wolałabym spać u siebie,ale skoro mała tego potrzebuje to jakoś to przeżyje,a jak zęby juz wyjdą to wiem,ze wszystko znowu wróci do normy.
Necro to super,ze tak się dogadalas z koleżanką Sama się czaję na froga krotszego,bo nie dość,że mają dobre opinie to jeszcze mają cudne kolory chociaz na moja LL nie mogę narzekać,bo jest bardzo mięciutka i dobrze się wiąże
Simka ale masz fajnego TZTA
Bogini wiem,ze trzydzieściparę lat to nie dużo,ale ja jakoś tak czuję,że skoro mam dwoje zdrowych dzieci to nie chce juz kusić losu,zwłaszcza po moich przykrych doświadczeniach z zachodzeniem w ciążę no i w każdej ciąży coś się działo i teraz na bank byłaby cukrzyca i nie wiadomo co jeszcze...chociaż wcześniej planowaliśmy trójkę dzieci. A teraz już sama nie wiem (chociaż to i tak już zmiana stanowiska,bo po urodzeniu Radka byłam stanowczo na nie ).

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

A co do kaszek to te jaglane z Holle chyba wycofali,bo w Gemini ich nie ma [emoji782] Musze się rozejrzeć za tymi płatkami jaglanymi.
Ka rolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując