Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejną część plotek zaczynamy- w zdrowej diecie i ćwiczeniach się wspieramy! Cz. VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-12, 14:44   #2012
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Kolejną część plotek zaczynamy- w zdrowej diecie i ćwiczeniach się wspieramy! C

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No wiem
Tak, serów pleśniowych, surowych jajek (i tak w życiu bym nie zjadła), tatara (też nie :P), orzeszków ziemnych, sushi... więcej nie pamiętam

Super a wybrałaś sobie wcześniej do kogo chcesz iść?
no to w sumie nie tak źle

tzn tak, jeśli chodzi o fryzjera, to ja chodzę do jednej osoby od lat, moja mama zresztą też i jakieś zwykłe podcięcia i też mnie czesała np na studniówkę itd
chodzę od lat, jest sprawdzona, mam do niej zaufanie, wiem, że zrobi tak jak chce, a jak coś to będzie poprawiać do skutku więc nie było dla mnie nawet opcji, wiedziałam od razu że do niej pójdę
choć na próbne czesanie się wybieram, żeby zobaczyć mniej więcej co i jak no bo jakąś tam wizję mam, no ale wiadomo wizja wizją, a czesanie czesaniem no i może jakoś to zrobię tak, żeby to było tego samego dnia co przymiarka kiecki, żeby zobaczyć jak to by się prezentowało już całościowo
no co do makijażu to generalnie nie wiedziałam co i jak, bo nie mam nikogo sprawdzonego, nie maluję się itd. No ale w tym salonie co jest fryzjerka, jest też makijażystka, no i moja mama poszła tam, podpytała się tej naszej fryzjerki czy jest ok, potem z tamtą pogadała, spodobała jej się to zapisała nas do niej wszystko w jednym miejscu więc spoko
no ale na próbny makijaż też się wybieram no ale to nie wiem muszę jakoś też zorganizować, najlepiej przed jakąś imprezą czy coś, żeby sprawdzić jak się będzie trzymać itd
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora