Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. XLIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-12, 17:29   #300
ladybird1122
Wtajemniczenie

Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. XLIX

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Słyszałam o takich szybkich oświadczynach i tak mi się skojarzyło Pewnie wiele tracę mają ukrytego fb
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
A ja też mam wszystkie opcje poblokowane, widzą tylko moje profilowe. Dzisiaj chciałam coś sprawdzić i weszłam w wiadomości inne i tam znalazłam wiadomość od tajemniczego nieznajomego
Ja niedawno tez sie ujawnilam na fb... czasami bywa irytujscy, ale tez poczailam co moge... tylko fite jakas musze odpicowsc... moze i mi sie ktos oswiadczy
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Anus Mundi

Kurde, kurde Kupiłam cieciorkę bio do gotowania

Wkładam banana w skórce do piekarnika i piekę tak długo aż zrobi się czarny Potem wyciągam, ściągam skórkę, polewam miodem, posypuję cynamonem i orzechami i wcinam

Może tam będą nasze mh

Ale fajny tekst o tej nieskończoności

Lubie bsnsny pod kszda postacia, alex to mudi byc slodycz
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Dobra, foty błękitnego swetra z domowych pieleszy. Wyprasowałam go po przymiarkach, więc nie mam pojęcia czy się gniecie jakoś mocno. Ale trochę na pewno, więc w sumie zastanawiam się czy go nie oddać A tak poza tym skradł mi serce
Ja bym zostawila
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
No raczej nie było, bo nie wiem, o co Ci chodzi Zarzucasz mi, że wrogo w postach jestem do Ciebie nastawiona, a ja nawet nie kojarzę, żebym wdawała się z Tobą w jakąkolwiek dyskusję
Skoro pisałaś kilka razy, to chyba nie powinnaś się dziwić, że Cię nie kojarzę
Weź wrzuć na luz
Forgeciku Ty zadziorny moze zaparz melise albo kliknij melisski.... tak dla odwrocenia uwagi.... alez Ty chsrakterna jestes

Bardzo przrpraszam za wszelkie literowki ale jade ostatnio z tel.

Edytowane przez ladybird1122
Czas edycji: 2015-01-12 o 17:30
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora