2015-01-13, 06:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cytat:
Napisane przez Juliette25
Agunia - chyba w moich witaminach jest kwas foliowy, zobacze , jak nie ma to zaczne lykac, dzieki za przypomnienie. Ostatnio bylam u gina i powiedzial, ze wszystko jest na swoim miejscu i moge sie starac jak dostane miesiaczke  a w ogole to mialam w tym cyklu owu jak nigdy - tyle sluzu...! Ale tz spanikowal i nie bylo do konca  i tak czulam wlasnie, ze to owu przed @
Obys zobaczyla dwie kreski!  - strasznie kibicuje
Z Bertuniem zaszlam w 2 cyklu.
A ty z Helcia? Nie pamietam juz...
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------
Aaa - krzyzowki tez fajna sprawa! Kiedys to lubilam
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
|
Ja właśnie wczoraj z tym kwasem foliowym zaskoczyłam, bo przyznam, że dietę mam bardzo ubogą w witaminy..... Ale też biorę acti-globin i tam niby w jest kwas foliowy.
Czyli gin dał zielone światło no nic dziwnego, ciało miało duuuużo czasu, żeby się zregenerować. A mówił Ci coś, że to za wcześnie po cesarce? Czy nie wspominał? To faktycznie niezłą płodność miałaś, może teraz będzie to samo? Napoj Tżta jakimś dobrym winem i działaj, coby się nie wycofał znowu  
Z Helą też się udało w 2 cyklu. Też jesteśmy dobre, przecież na pierwszej stronie jest napisane ile cykli starań   
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
Aga wychodzą tak samo jak dady. Za 54 szt 4 zapłaciłam 29.99 zł.
|
Faktycznie, identycznie 
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
przeczytałam pociupciamy i sobie myślę podczas @ 
|

Cytat:
Napisane przez Juliette25
Czy wasza pierwsza @ po pprodzie tez byla tak obfita?
Umieram  - juz zapomnialam jak to jest miec @
|
Pierwsze 2 miałam ekstra, dopiero potem był dramat 
Wiecie co, ale się załatwiłam... Słyszę, że Hela coś sobie śpiewa, patrzę na zegarku 6:50, więc myślę, że to jej pora, czas wstawać. Dałam jej jeszcze smoczka i zaczęłam zbierać rzeczy do drugiego pokoju, pieluchę, ubranka, kocyk, żeby nie latać, wracam za 3 minuty a tam panna śpi w najlepsze.... I to śpi do teraz pomyśleć, że mogłam jeszcze tyle leżeć w łóżku, a ja już się rozbudziłam i koniec
|
|
|