Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TŻ-tówki i exTŻ-tówki 2012! cz XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-13, 12:36   #99
Lady Audrey
Zakorzenienie

Dot.: TŻ-tówki i exTŻ-tówki 2012! cz XVII

A mnie najbardziej wkurza fakt, jak facet(mój też) mówi, że chce ślubu, dzieci, zamieszkać razem, bla bla. A dużo mówi i nic nie robi. Mój pół roku temu powiedział, że chce ślubu w 2016 i przy innych też to mówił i co? Krowa co dużo muczy mało mleka daje. Kiedyś mu powiedziałam, że 3 lata to wystarczający czas na to żeby się poznać i planować mieszkanie, ślub. No i w sumie tak jest, znamy się na wylot a tu nic, żadnych planów na przyszłość. A za 3 tygodnie będziemy ze sobą 3 lata i nic Trochę mi smutno z tego powodu, bo najpierw obiecywał a teraz wiem, że tego ślubu w 2016 nie będzie tak jak mówił, ba, wątpię, czy do końca roku by się oświadczył. I nie chodzi o to, że mam parcie, tylko on dobrze wie, że ja jestem gotowa na ten krok, więc on obiecuje i z tych obietnic nic nie wychodzi - to mnie najbardziej wkurza. Dlatego nawet nie wspominam mu o ślubie, a jak on coś wspomina to mu odpyskuje żeby za dużo nie gadał bo i tak nic nie robi
A przed ślubem ze sobą nie zamieszkamy. Zresztą obojętne mi to czy przed ślubem zamieszkamy, czy po ślubie, bo wiem co on sobą reprezentuje że tak powiem.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora