Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. XLIX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 13:25   #830
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. XLIX

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Aaaaa kurcze laski mówta co chceta, ale mi te gacie z wysokim stanem wyjatkowo sie podobaja i nic na to nie poradze
Ciesze sie, ze je upolowałam za 79

A i wstawie za niedługo na insta poprzymeirzane do tych gaci te paseczkowe bucisza - jak pisałam przód naprawde piekny mają, ten tył mnie wkurza, nie wiem, moze trzeba sie przyzwyczaić, albo co, tak czy siakl cena 99 za skóre zamszową to nie jest duzo. A nie wiem, jaka mialy poczatkową cenę.
A i te panterki też warto moim zdaniem. Na nodze ładnie sei prezentują i wygodne dosyć, obcas jednak wysoki bardzo, a nie kazdemu moze to sie podobac. Generalnie to sie dziwię, ze ich pełno, bo za taka cene jaka maja warto capnac Moze nie podoba sie neiktórym ten czubek - czarny trójkat, co to mi sie kojarzy z kozim kopytkiem
Te panterki z czarnym czubem na szczęście zupełnie mi się nie podobają przekombinowane i w ogóle za dużo się na nich dzieje

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
W poprzedniej kolekcji Massimo była identyczna marynarka w kolorze żółtym - została więc nazwana cytrynką (w sumie to była też truskawka ). W tej kolekcji wypuścili ten model w kolorze szarym, został więc szarą cytrynką
To tak jak np. swetry siwcowe tutaj, czy killery Chociaż na wątku COS była siwcowa sukienka - też można się pogubić
Oj była była..... i zagościła w mojej szafie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
właśnie dostałam meila ze śledzeniem zamówienia rzeczy którą zamówiłam pierwszego dnia wyprz. i którą już dawno oddałam, niezły burdel mają ..........
Ale mają bałagan... a moje zamówione 06.01 wysłane wczoraj - właśnie wylądowały już w sklepie Chyba pod wieczór się przejadę....
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora