2015-01-13, 13:25
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wątek uzależnionych Zaromaniaczek cz. XLIX
Cytat:
Napisane przez Corii
Aaaaa kurcze laski mówta co chceta, ale mi te gacie z wysokim stanem wyjatkowo sie podobaja i nic na to nie poradze 
Ciesze sie, ze je upolowałam za 79
A i wstawie za niedługo na insta poprzymeirzane do tych gaci te paseczkowe bucisza - jak pisałam przód naprawde piekny mają, ten tył mnie wkurza, nie wiem, moze trzeba sie przyzwyczaić, albo co, tak czy siakl cena 99 za skóre zamszową to nie jest duzo. A nie wiem, jaka mialy poczatkową cenę.
A i te panterki też warto moim zdaniem. Na nodze ładnie sei prezentują i wygodne dosyć, obcas jednak wysoki bardzo, a nie kazdemu moze to sie podobac. Generalnie to sie dziwię, ze ich pełno, bo za taka cene jaka maja warto capnac  Moze nie podoba sie neiktórym ten czubek - czarny trójkat, co to mi sie kojarzy z kozim kopytkiem 
|
Te panterki z czarnym czubem na szczęście zupełnie mi się nie podobają przekombinowane i w ogóle za dużo się na nich dzieje 
Cytat:
Napisane przez assicka
W poprzedniej kolekcji Massimo była identyczna marynarka w kolorze żółtym - została więc nazwana cytrynką  (w sumie to była też truskawka  ). W tej kolekcji wypuścili ten model w kolorze szarym, został więc szarą cytrynką 
To tak jak np. swetry siwcowe tutaj, czy killery Chociaż na wątku COS była siwcowa sukienka - też można się pogubić 
|
Oj była była..... i zagościła w mojej szafie 
Cytat:
Napisane przez martitkaa
 właśnie dostałam meila ze śledzeniem zamówienia rzeczy którą zamówiłam pierwszego dnia wyprz. i którą już dawno oddałam, niezły burdel mają ..........
|
Ale mają bałagan... a moje zamówione 06.01 wysłane wczoraj - właśnie wylądowały już w sklepie Chyba pod wieczór się przejadę....
|
|
|