2015-01-13, 17:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie dwa lata,a tylko rok - to jest do ślubu milowy krok! PM 2016 cz. 22
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry
Wcale nie biedny! Miał tyle pięknych okazji i wszystkie zmarnował. Zamiast tego wybrał uklęknięcie przy łóżku podczas oglądania meczu na tablecie. Powinien spodziewać się takiej odpowiedzi 
|
Boże, jakbym swoje widziała, tyle ze nie na tablecie, a na kompie, i nie mecz, a film...a tyle okazji było! na szczęście zreflektował się i wyszliśmy do restauracji później 
Cytat:
Napisane przez delicja123
Po przyjechaniu na stancję było już na tyle późno, że odrazu wskoczyłam w piżamkę. Zanim jednak to nastąpiło - siedziałam w samych majtach i jakiejś wielkiej rozciągniętej koszulce, nagle tż wstał z łóżka kazał mi się ubrać - ja głupia założyłam leginsy na lewą stronę  a on klękną.
|
  poprawiłaś mi humor na wieczór  dzięki!
Matko kochana, dziewczyny tyle rzeczy macie ogarniętych, a ja w czarnej dziurze. nie wiem czy wybierać jakiś kolor przewodni- akurat fragment sali mam "we fiolecie" za którym nie przepadam i na pewno nie wezmę, reszta jest biało-beżowa, ale "za stołem" młodych jest jakieś malowidło, które najchętniej bym zasłoniła- jakieś hiacynty czy coś..też fioletowe. Więc sama nie wiem.... 
Co do kwiatów, to muszę pogadać z bratową, bo jest florystką, więc mam nadzieję że jej szkraby dadzą odpocząć i wszystko mi ułoży,
tylko nie wiem jakie kwiaty są dostępne w maju, kuźwa zawsze chciałam konwalie, ale one raczej są trochę później niż 1 maja
|
|
|