|
Dot.: Styczeń u NelehFly - Bershka, Stradivarius, SheInside, monitor, bielizna, buty
Swetry, bluzy, narzutki
47. Kardigan na zamek. Mięciutki materiał. Stan idealny - jak nowy. Rozmiar uniwersalny, myślę że najlepiej pasuje od xs do m. - nie ma
48. Bluza Diverse. Rozmiar S. Stan bardzo dobry.
49. Bluza House. Ciepła, kaptur z gruuubym misiem, na dole i na rękawach ściągacz. Rozmiar xs. Stan bardzo dobry, jedynie kolor trochę zblakł od suszenia na słońcu.
50. Różowy sweterek. Miękki, ciepły, zapinany na guziczki. Rękawy ze ściągaczami. Z metki xl, ale ja nosiłam na xs/s jako oversize, i wydaje mi się, że w ten sposób wygląda najlepiej.
51. Bluza z rękawem 3/4. Cieńsza, na dole koszulowa wstawka. Dwa odcienie jasnego różu, miejscami delikatna złota nitka. Aplikacja z krzyżem. Nowy, bez metki. Rozmiar S, Calliope.
52. Miętowy sweterek oversize, delikatnie przeszywany złotą nitką. Stan idealny.
53.Narzutka koronkowa Wallis. W talii wiązana oraz zapinana na guziczek. Z metki 40, ale ja nosiłam na xs/s jako oversize. Wydaje mi się, że na L będzie bardzo opięta. Stan bardzo dobry. Jest piękna! - nie ma
Edytowane przez NelehFly
Czas edycji: 2015-05-29 o 15:38
|