Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-14, 08:14   #3996
Strobiluska
Zadomowienie

Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015 cz.1

cześć Mamuśki,

mam nadzieję, ze jeszcze ktoś o mnie tu pamięta nie wiem co się dzieje z wizażem i oprogramowaniem MAC - bardzo często nie mogę się zalogować - wpisuję hasło, loguje mnie do konta po czym wylogowuje.... czasem wizaż w ogóle nie działa... podczytywałam na bieżąco, ale od tygodni nic nie mogę napisać... dziś korzystam z laptopa mamy, żeby napisać, że u mnie ok i że żyję sprawa z nadciśnieniem się wyjaśniła - mam je nawet momentami za niskie (średnie z 24h to 108/61), a wysokie ciśnienie w gabinecie wynika z mojej panikarskiej natury

generalnie to znowu się martwię, bo od kilku dni mam bóle, jak na okres. Wczoraj były dość mocne - od początku takich mocnych nie miałam no i pachwiny - ale to podobno normalne. Biorę magnez, luteinę i mam nadzieję, że to tylko rozciągania macicy. Macie też tak?

i jeszcze jedno pytanie, zaraz po jedzeniu (albo wypiciu szklanki czegokolwiek) od razu mi brzuchol "pęcznieje". Po godzinie opada, ale martwi mnie to trochę, bo na necie nie znalazłam nic takiego, tylko o twardnieniu i skurczach przepowiadających - a to na pewno nie to.... echhhhh

Gratuluję wszystkich pięknych brzuszków i dzieciaczków w środku

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora