Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-14, 12:20   #830
havana
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ XI

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
krem pod oczy freistil super mialam jeszcze tez fluid do cery tlustej i fajnie nawilzal. musze sie skusic tez na cos dla starszej cery, bo licznik rosnie
wyprobowalam wczoraj balsam i jest ok. zapach moze nie jak tych typowo zapachowych perfumowanych balsamow, ale nazwijmy to, ze pachnie "czysto i swiezo". i w sumie delikatnie. malz nie bedzie narzekal. wydziera sie na mnie tylko jak popsikam gebe sprayem alvy na noc nie na darmo ma on u nas miano antykoncepcyjnego...

to ja polecam kupic bezzapachowy balsam alterra (ten niebieski dla alergikow) i mieszac przed nalozeniem z ulubiona oliwka lub czystym olejem, ktory twoja skora najlepiej znosi. tak pol na pol. cudownie nawilza i chroni
To chyba musieli zmienić ten zapach, albo z moim balsamem było już coś nie tak, bo dużo bym mogła powiedzieć o nim, ale nie to że pachnie czysto, świeżo i delikatnie Antykoncepcyjny spray
Tego balsamu Alterry ja już dawno nie widziałam, zamiast kilku wersji w butelce, u mnie jest tylko jedna z granatem w tubie.

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Wpadła mi w oko marka queen of the hive. Kosmetyki z jadem pszczelim. Na wszystkich jest info, że mogą je używać osoby które nigdy nie byly ukąszone przez pszczoły. Tylko mydło nie ma takiej info. Myślicie, że to niedopatrzenie a powinno ją też mieć? Czy może mydło z jadem jest bezpieczne, jak się było nawet ukąszoną?
Dziwne to A może chodziło o to, że nawet jeśli ktoś nie był ukąszony i nie wie, czy ma alergię na jad, to może tych kosmetyków używać bezpiecznie
havana jest offline Zgłoś do moderatora