2015-01-14, 20:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI
Cytat:
Napisane przez crystal25
a ja z glupim pytaniem  ktore przescieradlo pasuje kolorystycznie najbardziej do tego ochraniacza i spiworka  Nie moge sie zdecydowac, a chce zamowic na poczatek 1.
wiem, wiekszego problemu na dzis nie znalazlam 
|
Mi się podoba to drugie
Cytat:
Napisane przez EdithS
Nie ma co się sugerować "gwiazdami z telewizji", one mają inne życie, na co dzień masaże, kosmetyczki, dietetyków, własnych lekarzy i prawie w każdym przypadku nie prowadzą prawdziwego życia rodzinnego.
Mam jednak koleżankę, która urodziła córeczkę i zawoziła swoje własne dziecko w poniedziałek do mamy i odbierała je w piątek, czyli córka mieszkała z rodzicami tylko w weekendy, a w tygodniu roboczym z dziadkami, nie dlatego, że ona pracowała, bo musiała odpocząć, jak twierdziła... smutna, żenująca i straszna historia jak dla mnie, a prawdziwa...
|
Faktycznie smutne. Wypoczynek jest potrzebny...to fakt...no ale nie w aż takich ilościach
Cytat:
Napisane przez aneta_s13
jakie kupujecie te podkłady na łóżko możecie podlinkować
Pierwsze pranie się suszy  idę czytać co u Was 
|
Nie nie nie i proszę dziewczyny nie kupujcie.
Ja kupiłam w pierwszej ciąży choć każda znana mi mama pukała się w czoło i tłumaczyła mi, że sama zobacze, że dziecko nie zasika ani nie zasra łóżeczka.
Faktycznie. Daro ma 1,5 roku i ani razu nie zdołał śpiąć przesikać czy zasrać czegoś...jak chodzi i biega to i owszem, śpiąc nigdy.
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|