Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-14, 21:52   #262
Suqub
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A Suqub brodawki zmasakrowane czy idzie przeżyć?
Na początku były zmasakrowane to fakt, później już lepiej jest. Teraz Mała mi je przygryza i wyciąga taką zabawe sobie znalazła więc są momenty, że boli.

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez pantera09 Pokaż wiadomość
Jeny, jak tak można powiedzieć świeżo upieczonej mamie... Dobrze chociaż Suqub, że wcześniej już się dowiedziałaś, żeby w takie bzdury nie wierzyć, ale ile jest takich kobiet, co to się załamie - zupełnie niepotrzebnie - i odpuści karmienie nawet nie próbując
Ale jakiekolwiek by nie były początki, gratuluję wytrwałości i tego, że się udało
A z kolkami czytałam jak walczyły dziewczyny październikowe - dużo pisały o witaminach D i K, że trzeba dobrać odpowiednie, bo oleje które mają niektóre z nich właśnie powodują kolki (ale zabij mnie, nie pamiętam dokładnie o co chodziło). No i wbrew powszechnym opiniom, bo dość rzadko kolki były od tego co zjadła mama.
Trzymam żeby Ciebie ominęły, w końcu nie wszystkie dzieci mają
Widzisz to zależy na jaką położna się trafi. Tej jednej nocy miałam fajną która już wcześniej na ginekologii spotkałam i naprawdę super babka.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora