Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie dwa lata,a tylko rok - to jest do ślubu milowy krok! PM 2016 cz. 22
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-14, 22:16   #2579
sleepinthegarden
Raczkowanie

Dot.: Już nie dwa lata,a tylko rok - to jest do ślubu milowy krok! PM 2016 cz. 22

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
czy my mamy wspólną teściową ?
Wspólną teściową bym przeżyła ale skoro TŻ jedynak.. to już inna sprawa jeśli musimy się dzielić

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Sleepinthegarden, na początku jak przeytalam o Twojej przyszłej teściowej to się uśmiałam, ale potem zdałam sobie sprawę jakie to musi być mega wkurzające mieć taka mende obok... Dziewczyny dobrze radzą, zajmij ja czymś czasochłonnym nalewkami, ciastami czy czymś

Z moja tesciowa też były nieźle przeboje. Chcieliśmy wesele w sierpniu to "nie, bo to miesiąc trzeźwości i ona nie przyjdzie". Potem miał być czerwiec to "nie, bo ona ma koniec roku w szkole i kupę spraw na głowie i nie będzie miała czasu i najwyżej nie przyjdzie" :/ przykro mi było słuchać tego gadania...
Ale teraz juz wszystko jest ok, jakoś ostatnio bardzo dobrze się dogadujemy i się lubimy a juz się bałam, ze wyszła z niej prawdziwa natura i ze szykuje się mala wojenka
Najwyżej nie przyjdzie- brak słów Mam nadzieję że mimo wszystko tak głupio się zachowują (ogólnie teściowe) bo to takie wielkie emocje i z czasem jakoś się to unormuje