Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-15, 10:24   #1459
Zia_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

dziendobry!
O nawet nie ma duzo do nadrabiania, dobry znak ze sie wysypiamy Ja juz prawie na siedzaco spie ale jak juz zapadne w sen to w faze snu glebokiego na cala noc.

tulituli i Monia mozna sie wzruszyc czytajac Was!
Cytat:
Napisane przez AGATA2605;

Dziewczyny czy jest możliwe żebym ja przez cała ciążę nie czułą czkawki mojej Małej?? kurcze zaczynam się martwić bo Wy cały czas mówicie o tej czkawce a ja oprócz ruchów nie mam innych doznań:confused :
agata, chyba gdzies czytalam ze nie kazde dziecko musi miec takie mocne i regularne czkawki. Na pewno odczuwanie tego zalezy od ulozenia bobo. ja to moze raz na apre dni mam takie czkawkowe sensacje...
Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
makarn z serem i makaron z truskawkami to moje dzieciństwo ruży z budyniem nie jadłam, ale budyń z sokiem albo ryż z jabłkami to i owszem

wow, Ewa że Tobie się jeszcze chciało jechać do sklepów!

no ja w sumie mogę jutro, bo jutro wg owulacji mam donoszoną ale dopiero po południu, bo rano idę do fryzjera
migotko to my musimy miec bliski termin z OM bo moj 37 tydzien konczy sie w sobote.

Aga sle mialas wczoraj przezycie. moze faktycznie odpusc sobie czesc latania popoludniowego dzisiaj, jedz tlyko tam gdzie musisz?

MaladT Co za kretyn na drodze :tuli:

Aggo usmialam sie z tego krolewicza w przychodni. mam nadzieje ze mialas swiadkow dla tej wybornej scenki.

Ewekooo poplakalam sie ze smiechu z tej malej. Mam przedsmak co to bedzie jak moja Ania sie jeszcze troche bardziej rozgada
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora