Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-15, 14:06   #1570
Misiaczek80
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21

Cytat:
Napisane przez gagak Pokaż wiadomość
Hello laseczki:roza :
Jest tu ktoś znajomy??

O jaaa nieee mogę Witaj Kochana Co u Ciebie Gagaczku? Jak cycuchy?

Witajcie Dziewczynki

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasikwwa Pokaż wiadomość
maja2013

Dziewczyny kiedy pozwoliłyście swoim facetom do woli dotykać waszych nowych piersi ? Powiem szczerze że mi to narazie nie sprawia przyjemności wręcz nie chce żeby je dotykał, czuje że nie sa jeszcze moje i taki silniejszy dotyk sprawia mi dyskomfort ?
Czy u was tez tak było/jest?
Mój TŻ nigdy nie lubił cycków, więc miałam spokój Teraz dopiero zaczęłam Go uczyć, że warto je doceniać Doskonale Cię rozumiem, bo mnie wkurzało samo noszenie stanika i ocieranie sutków o materiał, a co mówić o pieszczotach... Nie lubiłam też jak były twarde i takie sztywne, ale teraz znaturalniały i są przyjemne w dotyku. Nie lubię jedynie, kiedy leży na mnie, bo mam wrażenie, że żelki pękną

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Moninja Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Już jutro dołączę do grona cycatek Coraz mniej się denerwuję, teraz tylko chcę mieć to z głowy, a Wasze fotki "po" tylko mnie napędzają do pozytywnego myślenia
Na którą masz być w klinice? Odezwij się do nas koniecznie

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Ja sie pytam, co to ma być

Hej Laleczki, fatalnie sie dzisiaj czuje, zapisalam sie do ginekologa, laryngologa, dentysty i dermatologa z braku laku heh
Po co Ci dermatolog? Przecież masz wszystko w małym paluszku

Reszta specjalistów od problemów z dziurą

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez olivkaa200 Pokaż wiadomość
hej kobietki
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora