2015-01-15, 14:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 21
Cytat:
Napisane przez gagak
Hello laseczki   :roza :
Jest tu ktoś znajomy??
|
O jaaa nieee mogę Witaj Kochana Co u Ciebie Gagaczku? Jak cycuchy?
Witajcie Dziewczynki 
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Kasikwwa
maja2013
Dziewczyny kiedy pozwoliłyście swoim facetom do woli dotykać waszych nowych piersi ? Powiem szczerze że mi to narazie nie sprawia przyjemności wręcz nie chce żeby je dotykał, czuje że nie sa jeszcze moje i taki silniejszy dotyk sprawia mi dyskomfort ?
Czy u was tez tak było/jest?
|
Mój TŻ nigdy nie lubił cycków, więc miałam spokój Teraz dopiero zaczęłam Go uczyć, że warto je doceniać Doskonale Cię rozumiem, bo mnie wkurzało samo noszenie stanika i ocieranie sutków o materiał, a co mówić o pieszczotach... Nie lubiłam też jak były twarde i takie sztywne, ale teraz znaturalniały i są przyjemne w dotyku. Nie lubię jedynie, kiedy leży na mnie, bo mam wrażenie, że żelki pękną 
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Moninja
Dzień dobry 
Już jutro dołączę do grona cycatek  Coraz mniej się denerwuję, teraz tylko chcę mieć to z głowy, a Wasze fotki "po" tylko mnie napędzają do pozytywnego myślenia 
|
Na którą masz być w klinice? Odezwij się do nas koniecznie 
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
Cytat:
Napisane przez szann
Ja sie pytam, co to ma być
Hej Laleczki, fatalnie sie dzisiaj czuje, zapisalam sie do ginekologa, laryngologa, dentysty i dermatologa z braku laku heh
|
Po co Ci dermatolog? Przecież masz wszystko w małym paluszku 
Reszta specjalistów od problemów z dziurą 

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------
Cytat:
Napisane przez olivkaa200
hej kobietki 
|
|
|
|