Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staraniach V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-15, 18:33   #2169
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Nuno, dużą córcię już masz

Kamel, gratuluję zakupu domu

Aga, mam nadzieję, że u koleżanki wszystko w porządku i czas zajmuje jej matczyna miłość.

Jul, kurcze, współczuję. Odpoczywaj teraz.

A ja się muszę pochwalić, że moja córcia załapała dziś butlę Zrobiłam jej 90 mm, bo zawsze pociumkala smoka i prawie wszystko wylewalam. A dziś jak gdyby nigdy nic zaczęła normalnie ciągnąć i w ciągu trzech minut wydudnila do dna i patrzy zdziwiona czemu się już skończyło. Dojadla z cyca i poszła spać. Zobaczymy czy do jutra nie zapomni.
jak chce to potrafi
Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Moje dziecie w koncu padlo. Nawet nie dojadl mleka. Jedna drzemka w ciagu dnia jest zbyt meczaca zarowno dla mnie jak i dla Bertusia. Od 14 przez 4 godziny jeczal bo spiacy ale zasnac nie mogl oby noc byla spokojna
Ide ogarnac dom i spadam do wyyra.

Aga - odezwala sie w koncu kolezanka?

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Oooooo masakra ale Cię wymęczył..... Moja tez ostatnio walczy z tą pierwszą drzemką ok.10-10.30. Ciężko jest ale ta druga jest bez problemowa. A i ząbki swoje robią więc w ogóle ostatnio marudna jest.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora