2015-01-15, 20:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Hej
Odgrzewam stary kotlet :P:
Cytat:
Napisane przez jajajamajka
Ktoś tu kiedyś wrzucił link do pudełka podobnego do beglossy i tych innych, to był JoyBox. Ktoś zamówił? Wiadomo jak z jakością i datami kosmetyków? Bo oferta jest naprawdę bardzo atrakcyjna. :O Fajne kosmetyki, spore próbki (2x 7ml perfum to już coś).
http://www.joy.pl/joybox/2/stworz
Część rzeczy, które może bym chciała, niestety już wykupiona. Baza smashbox, tusz isadora nadal spoko. :P
Ciekawa jestem, czy (i kiedy) będą kolejne edycje, czy równie atrakcyjne, czy w tej samej cenie z darmową wysyłką. 
|
też mam pudeło, kosmetyki świeże wszystko było ok. Jak kolejne będzie równie ciekawe to się nie zawaham i je zamówię 
Cytat:
Napisane przez posylwii
o, znam dziewczynę z widzenia (o ile to ona, ale jestem prawie pewna, że ona). Zawsze mi się podobała, ale już o niej zdążyłam całkiem zapomnieć. Świat jest mały ;D

|
Też znam, pracuje jako wiażystka MACa w galerii mokotów i nie dość, ze naprawdę zawsze wygląda przepięknie to jest również jedną z najmilszych osób jakie znam i gdzie ta sprawiedliwość? Pięlknie wyglądałą jak była ruda
A odnośnie PJ to moim zdaniem ma teraz ładną figurę, nie jest chuda ale spokojnie mieści się moim zdaniem w L. Szybciej przybiera na buzi ale mimo wszystko dla mnie wygląda b.ładnie
Makijaż Madzika za perłowy ale nie ma tragedii, troche treningu i może nas jeszcze zaskoczyć
|
|
|