Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze dzieci są już z nami, reszta żyje ciążami i staraniami - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-15, 19:10   #341
india83
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze dzieci są już z nami, reszta żyje ciążami i staraniami - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
My powoli zaczynamy szykować się na sesje, tż zgodził się na zdjęcie rodzinne Wczoraj zaliczyliśmy spacerek
Fajnie, że mąż się zgodził. Zdjęcia na pewno wyjdą super. Zazwyczaj tak bywa, że wszystkich pomysłów nie da się zrealizować. Sesja z dzieciaczkami to wcale nie taka prosta sprawa

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, ale byłam nastawiona na@. Choć wczoraj jeszcze miałam nadzieję, że może jednak… Jedyny plus to taki, że nie muszę zmieniać terminu laparoskopii. Ale już na samą myśl mi świdruje w brzuchu. No nic, mam nadzieję że coś wreszcie się ruszy, a czytałam i słyszałam, że szanse są spore. Byle do wtorku i obym to jakoś przeżyła, bo panicznie boję się tej głębokiej narkozy.
Izka przykro mi, że @ przyszła. Na pewno po laparo się to zmieni
Ja tez się troszkę stresuję, no i denerwuję się narkozą.
Szczerze to nie słyszałam o przeprowadzeniu laparo tylko ze znieczuleniem miejscowym. No u mnie w szpitalu na pewno jest narkoza, no chyba, że są jakieś przeciwskazania zdrowotne to może wtedy z tego rezygnują Ale wydaje mi się to niemożliwe

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
A od kiedy do kiedy bierzesz duphaston? Pytam, bo ja nie dostałam.
ksuwka bo to raczej nie jest koniecznościa. Ja mam niski progesteron...
dupka biorę po owu przez 10 dni

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam wyniki, wszystkie ok, nie mam tylko amh ale licząc stosunek hormonów z których można wyliczyć rezerwę jest ok. Teraz zabieram się za ciasto bo mam urlop i po południu jadę na imprezkę pożegnalną

Ola chodzi o ten stosunek LH do FSH?
Ja chyba bym się tym aż tak bardzo nie sugerowała... niby dobry wynik to koło 1 (ja mam ponad 0.9) a niestety wynik AMH bez szału. Wieć nie wiem an ile to jest wiarygodne

Ewunia
a co czytasz?

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Tak mnie napiernicza lewy jajnik, że ledwo siedzę, promieniuje mi to tak, że mam wrażenie że oprócz jajnika, brzucha, bolą mnie nerka i kręgosłup
ksuwka to może być po owulacji spowodowanej pregnylem.

Ale takie bóle mogą być również bez owulacji, jestem tego przykładem. Tak bolało, że aż nie mogłam spać i chodzić.

Trzymam kciuki za jutro

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
ksuwcia a bralas cos???
malinka uwiniemy się z wszystkim
ahhha mój synus wazy juz 4300 pol kilo w dwa tygodnie

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość
A ja rezygnuje z sesji.Mała w ciągu dnia wogole nie spi i ciezka bedzie z nia wspołpraca nawet jak nie bedzie spała...
Nic nie moge zrobic,bo ledwo sie oddale to jest ryk
Szkoda... a może mała ma po prostu gorsze dni.