2015-01-15, 19:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze dzieci są już z nami, reszta żyje ciążami i staraniami - cz. VIII
Cytat:
Napisane przez aneczka2238
My powoli zaczynamy szykować się na sesje, tż zgodził się na zdjęcie rodzinne  Wczoraj zaliczyliśmy spacerek 
|
Fajnie, że mąż się zgodził. Zdjęcia na pewno wyjdą super. Zazwyczaj tak bywa, że wszystkich pomysłów nie da się zrealizować. Sesja z dzieciaczkami to wcale nie taka prosta sprawa 
Cytat:
Napisane przez izasalamon
Dzięki dziewczyny, ale byłam nastawiona na@. Choć wczoraj jeszcze miałam nadzieję, że może jednak… Jedyny plus to taki, że nie muszę zmieniać terminu laparoskopii. Ale już na samą myśl mi świdruje w brzuchu. No nic, mam nadzieję że coś wreszcie się ruszy, a czytałam i słyszałam, że szanse są spore. Byle do wtorku i obym to jakoś przeżyła, bo panicznie boję się tej głębokiej narkozy.
|
Izka przykro mi, że @ przyszła. Na pewno po laparo się to zmieni 
Ja tez się troszkę stresuję, no i denerwuję się narkozą.
Szczerze to nie słyszałam o przeprowadzeniu laparo tylko ze znieczuleniem miejscowym. No u mnie w szpitalu na pewno jest narkoza, no chyba, że są jakieś przeciwskazania zdrowotne to może wtedy z tego rezygnują Ale wydaje mi się to niemożliwe
Cytat:
Napisane przez ksuwka
A od kiedy do kiedy bierzesz duphaston? Pytam, bo ja nie dostałam.
|
ksuwka bo to raczej nie jest koniecznościa. Ja mam niski progesteron...
dupka biorę po owu przez 10 dni
Cytat:
Napisane przez malinOla1
Wczoraj odebrałam wyniki, wszystkie ok, nie mam tylko amh ale licząc stosunek hormonów z których można wyliczyć rezerwę jest ok. Teraz zabieram się za ciasto bo mam urlop i po południu jadę na imprezkę pożegnalną 
|

Ola chodzi o ten stosunek LH do FSH?
Ja chyba bym się tym aż tak bardzo nie sugerowała... niby dobry wynik to koło 1 (ja mam ponad 0.9) a niestety wynik AMH bez szału. Wieć nie wiem an ile to jest wiarygodne
Ewunia 
a co czytasz?
Cytat:
Napisane przez ksuwka
Tak mnie napiernicza lewy jajnik, że ledwo siedzę, promieniuje mi to tak, że mam wrażenie że oprócz jajnika, brzucha, bolą mnie nerka i kręgosłup 
|
ksuwka to może być po owulacji spowodowanej pregnylem.
Ale takie bóle mogą być również bez owulacji, jestem tego przykładem. Tak bolało, że aż nie mogłam spać i chodzić.
Trzymam kciuki za jutro
Cytat:
Napisane przez dorotape1987
ksuwcia a bralas cos???
malinka  uwiniemy się z wszystkim
ahhha mój synus wazy juz 4300  pol kilo w dwa tygodnie 
|

Cytat:
Napisane przez ANNASAR
A ja rezygnuje z sesji.Mała w ciągu dnia wogole nie spi i ciezka bedzie z nia wspołpraca nawet jak nie bedzie spała... 
Nic nie moge zrobic,bo ledwo sie oddale to jest ryk 
|
Szkoda... a może mała ma po prostu gorsze dni.
|