Dot.: Pierwsze dzieci są już z nami, reszta żyje ciążami i staraniami - cz. VIII
Cytat:
Napisane przez Ewunia_01
Jakby któraś chciała jakies dekoracje do pokoju http://zuzudesign.pl
Ja sie zakochałam  moze zamówię dziewczynkom  tylko co jak one nie za wiele korzystają ze swojego pokoju 
|
ekstra to jest 
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
Cytat:
Napisane przez dorotape1987
ewcia według norm mojego szpitala to do 60 oki  i to tez zależy od organizmu jeśli twój dobrze znosi to dobrze  ja np przy cukrze niższym niż 70 miałam zawroty głowy i zimne poty
aneczka co do parówki to lekarz mówił ze po każdej kupce przemyć i ściągnąć tak minimalnie żeby tylko koniuszek wyszedł i przemyć patyczkiem noi przy kąpieli tez  tyle ile schodzi 
|
a jednak ta moja kolezanka cos tam miala racje 
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------
Cytat:
Napisane przez 7koliberek7
ups... to chyba ja nie dodalam do klubu ale zaraz wkleje link do skrzydelek a o kotlecikach juz pisalam w klubie
Dodalam zdjecia Szymonka...
dzisiaj ksiedza mielismy ale byl wikary a niedawno przyszedl i nas nie zna wiec bylo szybko 
|
u nas tez byl i tez nawet szybko poszlo mimo ze to proboszcz byl... nie bylo zle w kazdym razie
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------
Cytat:
Napisane przez Nati_kk
I to wszystko wymieszać i na patelnię tak? 
|
tak i smazysz jak placki. ja tez takie robie i to jest na prawde pycha
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------
moi sasiedzi mnie czasem zadziwiaja... jeden teraz zaczyna cos przybijac i wali juz chyba z 15 minut... najlepsza jest jednak inna jakas sasiadka ktora o okolo 23-23.30 wlacza pranie i w nocy jak jest cicho to sie nosi po bloku... masakra
a i pochwale sie ze bylam w bibliotece i pozyczylam sobie ksiazki
|