Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-15, 21:46   #4135
TienShan
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
No właśnie mnie też rozśmieszyło to słowo przepajanie. czyli to takie rady rodem sprzed dobrych kilku lat i tak myślę że ewentualnie woda jak będzie bardzo ciepło latem. Dla takiego maluszka to nawet na kolki pewnie najlepsze mleko mamy, niż te ziołowe herbatki.
Pewnie, że tak. Mleko mamy i noszenie w chuście np. bo grzeje się brzuszek przy okazji
Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim ubranku na chrzest?

http://pl.nextdirect.com/pl/x553780s1

bez czapeczki oczywiście i rozmiar pewnie 62 ?? Boję się,że później nie będzie rozmiaru a wpadło mi w oko
zależy kiedy chcesz chrzcić jeśli do 3 miesiąca to myslę, że 62 będzie ok choć nie wiem jak ta rozmiarówka wychodzi no i obyś nie trafiła na upały, koleżanki to w samych body na krótki miały bobasy

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
U nas tak samo, mimo, że pediatra chciała żebym wciskala jej w upały wodę z glukoza - po jaką cholerę to do tej pory nie wiem. Nigdy mi sie dziecko nie odwodniło. Koło 7 miesiąca zaczęła dostawać wodę i tylko wodę - zero herbatek, soczkow itp. I tak jest do tej pory - sok od wielkiego dzwonu.

Kupiłam sobie dzisiaj sweterek w croppie, stanik i skarpetki w reserved i cudna ramoneske dla córki też w reserved jestem zadowolona, że hej - a to takie pierdółki niby
okej - woda.. ale poco glukoza

fajne zakupy

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora