2015-01-15, 21:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Cytat:
Napisane przez jagodowa07
 No właśnie mnie też rozśmieszyło to słowo  przepajanie. czyli to takie rady rodem sprzed dobrych kilku lat  i tak myślę że ewentualnie woda jak będzie bardzo ciepło latem. Dla takiego maluszka to nawet na kolki pewnie najlepsze mleko mamy, niż te ziołowe herbatki.
|
Pewnie, że tak. Mleko mamy i noszenie w chuście np. bo grzeje się brzuszek przy okazji
Cytat:
Napisane przez majaa86
|
zależy kiedy chcesz chrzcić jeśli do 3 miesiąca to myslę, że 62 będzie ok choć nie wiem jak ta rozmiarówka wychodzi no i obyś nie trafiła na upały, koleżanki to w samych body na krótki miały bobasy 
Cytat:
Napisane przez Kinga_20
U nas tak samo, mimo, że pediatra chciała żebym wciskala jej w upały wodę z glukoza - po jaką cholerę to do tej pory nie wiem. Nigdy mi sie dziecko nie odwodniło. Koło 7 miesiąca zaczęła dostawać wodę i tylko wodę - zero herbatek, soczkow itp. I tak jest do tej pory - sok od wielkiego dzwonu.
Kupiłam sobie dzisiaj sweterek w croppie, stanik i skarpetki w reserved i cudna ramoneske dla córki też w reserved  jestem zadowolona, że hej - a to takie pierdółki niby 
|
okej - woda.. ale poco glukoza 
fajne zakupy
|
|
|