2015-01-16, 18:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI
Cytat:
Napisane przez lesyeux

wiem co czujesz... jak nie ma sie do czego wracać. najgorzej że wszystko się kręci wokoło KASY! bez niej 
ja chorobowe L4 płate do porodu a potem FIGA Z MAKIEM 
Ty Kochana chociaż macierzyński płatny
trzęsę gaciami jak to będzie o jednej wypłacie 
Nam polecała położna kapać woda i oliwa z oliwek
ale jakoś mnie nie przekonała hihi oraz szare mydło 
a do pupy polecała maść z witaminą A  wierzyć jej czy nie  ?
mąka ziemniaczana 
lub ALANTAN zasypka.
|
Bedzie skromnie kochana, ale macie siebie no i coreczka bedzie.
Ja caly czas jestem bez pracy, i tez nie mamy tak latwo na te warunki tutaj , wiadomo jakbym pracowala to zawsze bezpieczniej i lepiej
Ja mam oliwke ktora sie dodaje do wody, i mam tez zel z szamponem 2w1 jakos tak i szampon, ale bardziej mi lezy na poczatku dodac troche tej oliwki do kapania, i kropke szamponu na wlosy. Bo po nim nie bede musiala maziac balsamem dziecka juz a czym mniej tym lepiej 
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Hottie07
witam mamusie
ja miałam dzisiaj aktywny dzień, nawet nie wiem kiedy zleciał - niestety nadal walczę z cukrem z marnym skutkiem
dobrze, że pojechałaś i sprawdziłaś, zawsze to człowiek spokojniejszy
dziękuję słońce , przyda się , bo smutno dalej , bo to jak walka z wiatrakami  czekam na brzuszek
dziękuję  nie było Cię wczoraj - martwiłyśmy się
wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. mam nadzieje, że niedługo Cię wypuszczą  trzymaj się dzielnie
a piżamki śliczne - zwłaszcza ta różowa 
a my dzisiaj złożyliśmy łóżeczko małej  oto królestwo naszej księżniczki 
|

Przeslicznie Ja sie nad tymi zestawami zastanawialam bo sa u nas na ebayu cos jak allegro wlasnie.... ale cena mnie powala, bo sa sprowadzane glownie z Polski.... wiec zostane przy ochraniaczu, i kombinezonie, i kocyki mam
|
|
|