Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-17, 09:02   #2247
luzna25
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość

Luzna25- a może niech położna nr na jutrzejszego lottka Ci poda ?
no niestety taka z niej wróżbitka, a numerów lotka nie chce podać ona jest wróżką od spraw ciążowych i nawet nie potrzebuje USG, ani magicznej kuli

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Nie masz wyostrzonego zapachu Ja przed ciążą kupiłam go dla siebie, bo dużo osób polecało, że fajnie nawilża, ale ten zapach nie był przyjemny (choć naprawdę fajnie nawilżał).

A czemu jednego producenta? Ja o tym nie słyszałam, chociaż ja planuję Babydream i Hipp.
a myślałam, że z moim węchem jest coś nie tak reszta kosmetyków z babydream nie ma tak przykrego zapachu, a to mleczko to aż mnie osłabiło

tak szczerze to do końca nie wiem dlaczego jednego producenta, ale tak przeczytałam ale tak na moje rozumowanie to chyba chodzi o uczulenie, że jak jest kilku producentów to nie wiadomo od którego producenta dziecko nie toleruje kosmetyków a jak masz kosmetyki jednego producenta to prawdopodobieństwo uczulenia jest mniejsze i łatwiejsze do wykrycia ale to tylko takie moje rozumowanie
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora