Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-17, 16:13   #3364
lazada
Zadomowienie

Dot.: Pracy szukamy, ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. IX

Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
Przeglądałam Inwestycje w kadry, patrzę na co raz w miesiącu, jeszcze nigdy nie trafiłam na kursy dla studentów i/lub dla osób z licencjatem, niestety tylko do średniego wykształcenia.

Co do wymówek - oglądam filmy, piosenki - i tak się "uczę" języka, sama jednak nie potrafię się zmobilizować. Podziwiam osoby, które pracują,studiują i jeszcze mają dziecko. Ja bym tak nie umiała.

W sumie żałuję, że się odezwałam Zostałam wywołana do tablicy "co u mnie", a teraz raczej się nie chcę rozwodzić nad pracą, bo na dzień dzisiejszy zaprzestałam szukać pracy, więc raczej nie będę zaśmiecać postami tego forum Zostawię to dla osób, które w 100% poświęcają czas na szukanie pracy Pozdrawiam. (może kiedyś wrócę, kto wie...)
umiałabyś wbrew pozorom najtrudniej się zmobilizować do czegokolwiek jak ma się całe dni wolne. Mojej mamy koleżanka miała 3 miesięczną przerwę między jedną a drugą pracą i mówiła, że miała wtedy problem żeby zdążyć do banku przed zamknięciem czyli 18
Poza tym ktoś tu już podał dobry pomysł, jak planujesz sama się uczyć to wyznacz sobie dwa popołudnia w tygodniu i się tego trzymaj, jest znacznie łatwiej

Edytowane przez lazada
Czas edycji: 2015-01-17 o 16:16
lazada jest offline Zgłoś do moderatora