Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szampon i odżywka Hair Jazz
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-18, 22:20   #247
Ekstremento
Raczkowanie

Dot.: Szampon i odżywka Hair Jazz

@meg888 - z tego co wiem powinno się wysłać PISEMNE oświadczenie o odstąpienia od umowy, najlepiej listem poleconym na adres sprzedawcy. mail nie jest uznawany za pisemne oświadczenie. Pewnie w tym wypadku to nie ma żadnego znaczenia, ale tak na przyszłość...

@jamelija - jeśli zawodowo parasz się fryzjerstwem, to miej nadzieję, że nie zagląda tu twój szef ani klienci, albo że cię nie rozpoznają, bo po takich wpisach nie zarobisz na chleb...

@jkmk - czyżby cały blog założony został do opisywania cuuuuu(ale cięciąąąągnie)uuuudownych efektów Hair Jazza?

@everyone

!!!!! Ogłaszam konkurs !!!!!
Oto znana wszystkim grafika z reklamy HairBell (obecnie znanego jako Hair Jazz), nieco przeze mnie zmodyfikowana - zasłoniłem plecy pani od ramion w dół. Kto pierwszy znajdzie 10 różnic między tymi dwiema postaciami dostanie ode mnie zestaw Hair Jazz, który ufunduję z własnych oszczędności, odejmując sobie piwo od ust. Dwie różnice podaję sam:
1. na jednym jest napisane BEFORE, na drugim AFTER
2. różny jest kolor tła napisów i ramek wokół obrazków

Czas start.

pozdrawiam
Ex

edit:
Hair Jazz/ Hairbell jest oceniana jako lipa nie tylko w naszym biednym, lecz wymagającym kraju, pełnym podejrzliwych, zawistnych ludzi, ale też w bogatej, otwartej i ufnej Norwegii. Oto co znalazłem w czasie wędrówek wśród zaśnieżonych norweskich fiordów:

http://tjomlid.com/2014/12/13/hairbe...det-kan-holde/

dla nieznających norweskiego translator google:

https://translate.google.pl/

Ustawiamy język lewego okienka na "norweski", język prawego na "polski", kopiujemy ze strony interesujący fragment i wstawiamy do lewego okienka, a w prawym czytamy bardzo koślawą, ale dostatecznie zrozumiałą i jednoznaczną w tym wypadku "polszczyznę"

Edytowane przez Ekstremento
Czas edycji: 2015-01-18 o 22:36
Ekstremento jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując