Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-01-18, 22:58   #2593
1141655
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

Cytat:
Napisane przez wegielek Pokaż wiadomość
Aggo zapraszam ale na następne składanie, bo teraz już wszystko złożone, ja już ledwie żyję, ale mam nadzieję, że wysiłek się opłaci i Mały będzie zadowolony
Też lubię składanie i urządzanie ale jak w tym tygodniu nie urodzę po tej gimnastyce to będzie dobrze
Zmykam do spania dobrej nocy życzę wszystkim. ..
A MaladT to chyba naprawdę rodzi/urodziła???
Mam nadzieje,ze Mala jest po prostu zajeta,albo szczesliwie urodzila, ze nic sie zlego nie dzieje.....

Ja tez po tej gimnastyce remontowej oglaszam,ze na bank sie rozsypie wczesniej

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Maciejka.. ja mam proszek i plyn do plukania z Dzidziusia... i pachnie slicznie delikatnie.. jestem z niego bardziej zzdowolona niz z jelpa ktorego uzywalam przy Zuzce... i pewnie jak sie skonczy to kupie znowu..

A ja sie zmagam ze skurczami od 17.. sa nieregularne.. pojawiaja sie co 40 min do godziny... ale tak bola, ze az mi lzy leca... jakas totalna masakra.. a pewnie i tak nic sie z tego nie rozwinie.. w przerwie od najgorszych boli gdzie nie moge sie nawet wyprostowac a zmiana pozycji nie pomaga, brzuch boli jak na @... ehh... no ale paniki nie sieje... jak skurcze beda co 10 minut regularnie to wtedy uwierze, ze cos sie dzieje..
Tylko czemu to boli az taaaaaaak... takich bolesnych przepowiadaczy jeszcze nie mialam...

I najgorsze jest to... ze nie moge zasnac... bo jak leze to boli jeszcze gorzej i jest mi niedobrze...

To pomarudzilam.. teraz tule Was na dobranoc.. i tez sie zastanawiam gdzie sie podziala Mala... ehh... jak sie nie odezwie do jutra to chyba jej rano eska napisze...
Kusicie tym plynem. Wyprobuje na pewno

Jej wspolczuje bolu
Maz mnie wlasnie zapytal,czy to co mnie boli,ze placze i sie zginam to skurcze
a ja nie wiem co to,wiem ze idzie idzie i bum boli,przechodzi
tak raz na 20 minut
a pozostaly czas mlody sie wierci i bola wnetrznosci,on sie wije, trzesie w tym brzuchu, czuje jego glowe normalnie na cewce :/
oszaleje, nie wiem co to
boli jak diabli
chce juz czwartek i wizyte bo oszaleje

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Za 2 minuty mam 36+0..........

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora