2015-01-18, 22:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Cytat:
Napisane przez wegielek
Aggo zapraszam ale na następne składanie, bo teraz już wszystko złożone, ja już ledwie żyję, ale mam nadzieję, że wysiłek się opłaci i Mały będzie zadowolony 
Też lubię składanie i urządzanie  ale jak w tym tygodniu nie urodzę po tej gimnastyce to będzie dobrze 
Zmykam do spania dobrej nocy życzę wszystkim. ..
A MaladT to chyba naprawdę rodzi/urodziła???
|
Mam nadzieje,ze Mala jest po prostu zajeta,albo szczesliwie urodzila, ze nic sie zlego nie dzieje.....
Ja tez po tej gimnastyce remontowej oglaszam,ze na bank sie rozsypie wczesniej ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez meire
Maciejka.. ja mam proszek i plyn do plukania z Dzidziusia... i pachnie slicznie delikatnie..  jestem z niego bardziej zzdowolona niz z jelpa ktorego uzywalam przy Zuzce... i pewnie jak sie skonczy to kupie znowu..
A ja sie zmagam ze skurczami od 17.. sa nieregularne.. pojawiaja sie co 40 min do godziny... ale tak bola, ze az mi lzy leca... jakas totalna masakra..  a pewnie i tak nic sie z tego nie rozwinie..  w przerwie od najgorszych boli gdzie nie moge sie nawet wyprostowac a zmiana pozycji nie pomaga, brzuch boli jak na @... ehh... no ale paniki nie sieje... jak skurcze beda co 10 minut regularnie to wtedy uwierze, ze cos sie dzieje..
Tylko czemu to boli az taaaaaaak... takich bolesnych przepowiadaczy jeszcze nie mialam...
I najgorsze jest to... ze nie moge zasnac... bo jak leze to boli jeszcze gorzej i jest mi niedobrze...
To pomarudzilam.. teraz tule Was na dobranoc..  i tez sie zastanawiam gdzie sie podziala Mala... ehh... jak sie nie odezwie do jutra to chyba jej rano eska napisze... 
|
Kusicie tym plynem. Wyprobuje na pewno
Jej wspolczuje bolu 
Maz mnie wlasnie zapytal,czy to co mnie boli,ze placze i sie zginam to skurcze
a ja nie wiem co to,wiem ze idzie idzie i bum boli,przechodzi
tak raz na 20 minut
a pozostaly czas mlody sie wierci i bola wnetrznosci,on sie wije, trzesie w tym brzuchu, czuje jego glowe normalnie na cewce :/
oszaleje, nie wiem co to
boli jak diabli
chce juz czwartek i wizyte bo oszaleje
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------
Za 2 minuty mam 36+0..........
|
|
|