2015-01-19, 00:07
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Nawrócony playboy, czy to mit?
Cytat:
Napisane przez zlotniczanka
zgadzam się, "łatwość" dziala w obie strony. To wrzucenie całej nacji do jednego worka... To jakby powiedzieć, że wszystkie Polki są wiecznie pijane. Jeśli ktoś obraca się w towarzystwie, gdzie łatwy seks jest normą, to znaczy, że taki akceptuje. Przynależność etniczna nie ma tu nic do rzeczy.
Jeśli Ci na nim zależy, to zostaje szczera rozmowa. O tym, czym dla Ciebie jest wierność itp. Czym dla niego.
|
Zgadzam sie. Nie pytalam go o ta wiernosc tak wprost, a to dlatego, ze on sam ma tendencje do zazdrosci i ten temat byl wiele razy na tapecie. Zdarza mi sie wyjsc z kolezankami do clubu i mnostwo razy juz slyszalam, ze na pewno sie upije, przestane sie kontrolowac i jakis koles to wykorzysta. Albo ze cos sie stanie, a ja nie bede pamietac. Albo jeszcze 10 innych scenariuszy. Uwaza, ze ukrywam przed nim telefon. Dopytuje sie czy rozmawiam z innymi facetami na whatsappie. Pytanie czy go zdradzilam padlo juz chyba z 15 razy w ciagu kilku miesiecy.
Moje myslenie poszlo w ta strone, ze skoro on mnie tak podejrzewa o niecne praktyki, moze sam ma cos na sumieniu. Nie mysli sie o rzeczach, ktore nas nie dotycza.
|
|
|